Seinäjoen stadionilla ajettiin uudelleen kansalliset crossi kisat perjantai – iltana. Stadionin hienot puitteet tarjosivat jälleen yleisölle todella paljon nähtävää.

Pro luokassa voittoon ajoi Jere Tynkkynen Lynxillään.  Juuso Loukko ajoi hyvän finaalierän ollen toinen ennen Pieti Puhakkaa. Mikko Osmo epäonnistui lähdössä, hän ei onnistunut erän aikana nostamaan sijoitustaan ollen lopulta 10.

Minijunioreissa ei ajettu finaali laisinkaan vaan pisteet kerättiin kolmesta lähdöstä. Veeti Loukko voitti avauserän ennen Luka ja Otto Tukiaista. Toisessa erässä voittoon ajoi Luka ennen Ottoa ja Veetiä. Viimeisen erän vei jälleen nimiinsä Veeti ja tämä tiesi Veetille luokkavoittoa ennen Lukaa ja Ottoa.

Kilpailu katsottavissa ruudusta:

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja.

 

Lauantaiksi siirryttiin Kokkolaan, Kokkolan kisa veti radan varteen yli 1000 silmäparia.

Proossa nopein mies oli Mikko Osmo, Osmo ajoi varmasti molemmissa erissä toiseksi. Avauserän voitti Jere Tynkkynen mutta joutui toisessa lähdössä tyytymään sijaan 6. Juuso puolestaan epäonnistui avauserässä ollen vasta kahdeksassa. Loukko puolestaan voitti toisen lähdön ja tämä nosti miehen totaalissa kolmanneksi.

Junior 11-14 luokassa voittoon kaasutteli Oskari Laamanen, teamin kuljettajista Emil Herten oli hienosti kolmas.

Minijunnut luokkaa ei ajettu Kokkolassa.

 

Linn Sjöberg oli puolestaan naisten PM kilpailuissa Ruotsin Morossa. Linnin viikonloppu ei sujunut ihan toivotulla tavalla. Hän ajoi lopputuloksissa sijalle 12.

 

Tuleva viikonvaihde menee Honkajoella Pesämäen moottoriurheilukeskuksessa treenaten. Team Loukko on rakentanut sinne loistavan harjoitteluradan Rentti Oy:n ja Honkajoen moottorikerhojen avustuksella.

Lisätietoja harjoitteluradasta Juusolta 0503376511

SM KAUSI JATKUU TORNIOSSA 16-17.2-18

https://snowcross.fi/