TeamLoukko.Com kelkkakausi vauhtiin

Kilpailukausi avattiin viikonloppuna Ruotsissa. Arctic Cat Cup oli kauden avauskilpailu perinteiseen tapaan.

Mikko Osmo ja Juuso Loukko selvittivät lauantain alkueristä tiensä sunnuntain finaalipäivään. Semifinaalissa Osmo ajoi sijalle 5 ja Loukko heti hänen perässään sijalle 6.

Finaalissa Mikko sai hyvän lähdön, hän ajoi tasaisesti koko erän ollen ruutulipulla sijalla 7. Juuson sijoitus finaalissa oli 10.

Molemmat kuljettajat olivat viikonloppuun kohtuu tyytyväisiä. Ajo oli varmaa koko viikonlopun, suuria riskiä ei kauden avauskilpailussa vielä otettu. Alkutalven testit ja harjoittelut on sujunut hyvin, tästä on hyvä lähteä kohti kauden ensimmäistä SM kisaa joka ajetaan lauantaina Seinäjoella.

Linn Sjöberg aloitti kilpailut vahvasti, hän voitti lauantaina molemmat karsinta erät. Semifinaalissa tuli kuitenkin kaatuminen, tämän seurauksena hän jäi ulos finaalista. Kauden startti osoitti kuitenkin sen että viimetalven loukkaantuminen on voitettu ja vauhti on tallella. Linn lähtee Seinäjoen kilpailuihin vain voitto mielessä.

Teamin uusi kuljettaja Emil Herten ajoi uransa ensimmäisen kilpailun. Hän oli v iikonloppuun tyytyväinen ja sai runsaasti kokemusta seuraaviin koitoksiin. Emil ajoi semifinaalissa sijalla yhdeksän ja karsiutui finaalista.

 

Kilpailun tulokset:

http://arcticcatcup.se/resultat/

47 Comments

Leave a Reply