Team Loukon kuljettajat menestyivät Torniossa

SM- sarjan toinen osakilpailu ajettiin Torniossa Toranda Wordlissä. Rata ja puitteet olivat jälleen hienot, lähes 2000 silmäparia näkivät todella tasokkaat snowcross kilpailut.

Naisten luokassa Linn Sjöberg voitti päivän molemmat finaalilähdöt. Linn johtaa naisten sarjaa täydellä pistepotilla. Vielä viikolla oli epävarmaa pystynkö viikonloppuna ajamaan laisinkaan, sillä PM:ssä satutettu käsi oli vielä huonossa kunnossa. Onneksi pääsin mukaan ja ajo sujui hyvin, totesi tyytyväinen voittaja kilpailun jälkeen.

Veeti Loukko jatkoi teamin vahvaa panosta voittaen Junior 7-11 luokassa päivän molemmat lähdöt. Veeti teki molemmissa erissä hienot ohitukset ja ajoi muutenkin molemmat erät todella hienosti. Treeni Juuson ja Mikon seurassa on tuonut nuorelle miehellä lisää vauhtia.

Junior 11-14 luokassa Emil Herten ajoi sijalle 11.

Proon aika-ajoissa Mikko Osmo ajoi paalupaikalle ja Juuso Loukko puolestaan sijalle 4.

Avauslähdössä Juuso otti tukevan tuntuisen keulan takana tuleviin kuljettajiin, kunnes erän edestä laitteesta alkoivat tehot vähentyä ja kierros ajat tippuivat lähes sekunnilla. Tämän seurauksena Eetu Karjalainen pääsi kuittaamaan Juuson ohitse. Mikko nousi erän aikana aivan Juuson kantaan ollen lopulta kolmas.

Toisen erän alku oli myös Juuson näytöstä, holeshotit startissa ja karkuun kanssakilpailijoilta. Loukko johti erää yhdeksän kierrosta ennen kuin tekniikka alkoi reistailla, puolitehoisella kelkalla ajaessa lopputulos tippui lopulta sijalle 10. Loukon tiputtua kärjestä erän voitosta nähtiin huima taistelu Jussi Hongan, Mikko Osmon ja Eetu Karjalaisen välillä. Voitto ratkaistiin viimeisessä kurvissa, ruutulipulle ensimmäisenä ajoi Honka perässään Karjalainen ja Osmo.

Juuso oli harmissaan erien jälkeen, hukkaan valui iso kasa tärkeitä SM pisteitä, nyt vain kone nippuun ja kohti seuraavia taisteluita.

Osmollakin jäi viikonlopusta nälkää. Tärkeitä pisteitä tuli jälleen paljon mutta kun voittoa lähdettiin hakemaan, niin pronssi tila on hienoinen pettymys.

Päivän lopputulokset Eetu Karjalainen, Jussi Honka, Mikko Osmo ja Juuso Loukko

SM sarjassa Karjalainen ja Osmo on ottanut pienen kaulan ennen Jere Tynkkystä, Loukkoa ja Joonas Keskiahoa.

Teamiltä isot kiitokset viikonlopun avuista Tatun Tarvikkeelle Mikalle ja Päiville.

 

Kilpailun tulokset:

https://speedhive.mylaps.com/Events/1493683

Katso viikonlopun kilpailut Ruudusta:

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja

 

Pesämäkeen on saatu rakennettua hyvä harjoittelurata Rentti OY:n avustuksella, onneksi pystymme viikolla jälleen testaamaan kalustoa ja olemaan iskussa Oulussa jossa Raksilan pesäpallo stadionilla ajetaan Perjantaina SM Stadion Snowcross ja lauantaina LOUKKO.COM Dominator race sekä Botnia cupin osakilpailu.

Tutustu lisää tapahtumaan:

https://www.snowcrossoulu.com/

Stadion Snowcross Oulu voittajaa pääset pelaamaan myös VEIKKAUKSEN sivuilta. Molemmat kilpailut ovat voittajaveto kohteita, peliaika päättyy pe ja la klo 18,00.

 

TEAMLOUKKO.COM

255 Comments

Leave a Reply

twenty − 11 =