Team Loukolla Vahva Avaus SM Kauteen

SM Kausi avattiin huikeissa puitteissa Seinäjoella oma SP stadionilla. Sarjan uusi promoottori LiveSport on tehnyt hienoa työtä lajin eteenpäin viemisen suhteen ja kauden avaus Seinäjoelle osoitti sen että suunta on oikea. Aikataulussa pysyttiin hienosti, väliajoilla nähtiin hienoja ohjelma numeroita, rata kesti hyvin kovan rasituksen ja nopeimmat kuskit palkittiin loistavin palkinnoin. Snowcross on parasta paikanpäälle, jos jostain syystä et pääse paikalla niin voit seurata kilpailut suorana ruudusta.

Linn Sjöberg aloitti teamin päivän hienosti voittaen Lynxillään molemmat päivän ladyt luokan lähdöt.

Emil Herten jatkaa Hertenin perheen snowcross perinnettä ja kilpailee juniorit 11-14 sarjassa. Emil ajoi molemmissa erissä neljänneksi. Luokan voittoon kaasutteli Jesse Mattsson, Emil oli yhteispisteissä neljäs.

Juniorit 7-11 on uusi sarja kisarintamalla, luokassa ajetaan enintään 200cc kelkoilla. Teamin nuorin kuljettaja 9V Veeti Loukko aloitti uransa hienosti erävoitolla. Toisessa erässä Veeti oli toiseksi nopein. Lopputuloksissa Veeti voitti luokan 45 pisteellä ennen Luka Tukiaista ja Thelma Nikulaa joka oli luokan ainut tyttö kuljettaja. Veeti keräsi myös Ruudun katsojilta ja kilpailun selostajilta isot kehut esiintymisestä haastattelussa kilpailun jälkeen, katso lähetys:

Muutama tärkeä yhteistyökumppani vielä unohtui luettelosta mutta kauden aikana parannetaan nuorenmiehen muistia.

https://www.ruutu.fi/video/3166333 , haastattelu ajassa 1h 19min.

SM PRO luokassa Mikko Osmo ajoi hienosti kolmanneksi.

Osmo aloitti päivän hyvin, aika-ajoista toiseksi nopein aika ja hyvä lähtöpaikka finaaleihin. Avauslähdössä hän ajoi ruutulipulle kolmantena. Toinen startti onnistui täydellisesti ja hän johti kilpailua kunnes keltaisen lipun jälkeen tapahtui harmittava kaatuminen. Tämän seurauksensa Mikko tippui 15 kuskin finaalissa viimeiseksi, tästä alkoi upea nousu kohti kärkeä, upea nousu nosti hänet erässä lopulta sijalle 3.

Osmo oli todella tyytyväinen mies avauskilpailujen jälkeen. Iso fanijoukko pääkatsomossa kannusti kovasti, niin pitihän kotiyleisö palkita hyvällä ajolla, totesi mies kisan jälkeen.

Juuso Loukon päivä ei sujunut toivotulla tavalla. Ajo ei lähtenyt kulkemaan enää aamun harjoitusten jälkeen. Finaali erissä sijoitukset 12 ja 9 toivat tasaisessa kisassa loppupisteissä sijan 12. Juuso ei ollut tyytyväinen avaukseen, kuulemma vain peiliin saa katsoa heikkoa tulosta.

Kärki oli todella tasainen, voiton vei Ruotsin Emill Hanson 33p ennen John Stenbergiä 33p ja Mikko Osmoa 32p

 

Seuraavat kilpailut:

Seinäjoella päästiin hyvään vauhtiin niin järjestäjä päätti nopealla aikataululla järjestää uuden kilpailun Oma Sp stadionilla perjantaina 2.2 klo 17,00 alkaen. Nyt ei muuta kuin kaikki mukaan katsomaan Snowcrossia Oma Sp stadionille.

https://seriousriding.com/snowcross/stadion-snowcross-seinajoki-jarjestettaan-perjantaina-2-2-2018/

Lauantaina 3.2 kisataan kansallinen kilpailu Kokkolassa.

Tulokset:

https://speedhive.mylaps.com/Events/1489696

 

652 Comments

Leave a Reply

5 × 2 =