TEAM Loukko valmiina SM Snowcross -kauden avaukseen!

Snowcross SM -sarja starttaa tulevana viikonloppuna Parikkalassa. Jo 90-luvulta tuttu Team Loukko on tälle kaudelle laittanut kuljettaja rivinsä aivan uuteen uskoon. Teamin riveistä löytyy, jo tuttuja kasvoja sekä myös muutamia yllättäjiä.
Kaudelle 2019 Team Loukko.com lähtee aivan uudessa kokoonpanossa.

Viime kaudelle huikean Snowcross -uran lopettanut Viktor Herten ja Linn Sjöberg väistyvät ja heidän tilalle saadaan teamiin uutta verta, joten pakkaa tulevat sekoittamaan Joona Karjalainen, Veera Virtanen ja Road 2 Snowcross -sarjaa tekevä Harri Kolehmainen. Juuso Loukko, Mikko Osmo, Emil Hertenja Veeti Loukko nähdään tuttuun tapaan myös snowcross -radoilla Team Loukon väreissä.

Alkukauden menestystä ja harjoituksia koko tiimi on ehtinyt tehdä koko pohjoismaiden mitalla. Kilpakokemusta Ruotsin maalta ovat hakeneet kokeneet Juuso Loukko sekä Mikko Osmo. Junioreiden Veeti Loukko keräsi Rovaniemen Pakkaskisasta hyvää kokemusta sekä Joona Karjalainen avasi jo kauden mitalitilinsä.

 

Tiimin yllättäjä Veera Virtanen niittää tällä hetkellä sprintin puolella menestystä ja johtaa kokonaispisteissä sarjaa. Tiimin ehkä villein kortti Harri kolehmainen, taas on keskittynyt pelkästään ajotuntuman hakuun ja tekeekin kilpailudebyyttinsä nyt Parikkalassa.
Tiimi on harjoitellut todella ahkerasti jokaisen alkuvuoden viikonlopun ajan, joten nyt tämä porukka on iskussa!

Team Loukko.com nähdään voimakkaasti varikolla, joten tule tutustumaan tiimin toimintaan ja moikkailemaan kuljettajia Parikkalaan!

282 Comments

Leave a Reply

14 + 20 =