Team Loukko.com on valmistautunut kauteen marras- ja joulukuun lähes jokaisen viikonloppuna. Suomen lappiin ajoissa satanut lumi sai koko tiimin liikkeelle ennätysajoissa. 

Tiimin kokoonpano on levittäynyt nyt myös koko pohjoismaiden mitalla erilaisille Snowcross -areenoille. 

Kauden 2019 kaksinkertainen suomenmestari Mikko Osmo on nähty useana viikonloppuna mm. Kemijärven snowcross -radalla. Mikolle kirittäjäksi on saatu Kemissä asustava Pro Lite -kuljettaja Joona Karjalainen. Mikko ja Joona ovat sosiaalisen median perusteella saanut vauhdin tarttumaan molempien RS Lynxeihin ja luvassa on kovia näyttöjä kauden avaavassa Rovaniemen Pakkaskisassa.  Kemijärven radalle on nähty myös todistetusti Suomen Nopein Kelkkakauppias Juuso Loukko. 

Naisten luokassa ajava Rovaniemeläinen Veera Virtanen on myös kunnostautunut Kemijärvellä testaamaan uuden Lynx RS:än asetuksia. Veera onkin jokaisena viikonloppuna nähty nyt Kemijärven mutkissa ottamassa tuntumaa ja kommenttien perusteella vauhti tälle kuskille maistuu. 

Juniorit Veeti Loukko, Riku Lauhaluoma ja Emil Hertén on löytäneet ajokavereita ja uutta vauhtia mm. Ouluzonen uudelta radalta. Ouluzonen lisäksi ”juniorijaosto” on paukutellut kovia kierros aikoja Rommakon radalla. Nyt jo eläkkeelle crossin parista siirtynyt Viktor Herten on tallissaan rakentanut tälle kaudelle nuorisolle todella kovat kelkat. Poikien Lynx RS tulee laulamaan isossa kuorossa tällä kaudella. 

Harrasteessa ajava Helsingissä asuva Harri Kolehmainen on ajamassa nyt toista kauttaan snowcrossin parissa. Mies on vetäytynyt alkukaudeksi nuoruutensa maisemiin Pohjois-Karjalaan. Pienessä Outokummun kylässä on kavereista löytynyt lisää crossiharrastajia ja nyt sinne onkin pienelle porukalle tehty oma rata. Kolehmainen on intesiivisesti hakenut ajokilometrejä tuolla radalla ja Paljakassa tullaan näkemään mihin kunto riittää. 

Suomen lisäksi Team Loukko.com on treenannut joulun välipäivinä myös Ruotsalaisilla radoilla! Mikko Osmo, Joona Karjalainen, Juuso Loukko ja Veera Virtanen kävivät hakemassa kansainvälistä vauhtia Älvsbyn radalla. 

Tulevana viikonloppuna kausi virallisesti avataan Rovaniemen legendaarissa Pakkaskisassa. Rovaniemellä nähdään Mikko Osmo ja Joona Karjalainen sekä Juniorit Veeti Loukko, Riku Lauhaluoma ja Emil Herten! 

Kisaraportti luettavissa heti maanantaiaamuna, joten nyt kannattaa klikata seurantaan www.teamloukko.com 

Tässä vielä tiimi SOME:ssä:

https://www.instagram.com/teamloukko/

https://www.facebook.com/teamloukko/

Kuva: Omikron.kuvat.fi

 

38236 Comments