Team Loukko.com kokoonpano on lähes täysissä voimissaan valmis Tornion osakilpailuun tulevana viikonloppuna!

Pro -luokassa käydään tällä hetkellä tiukka valtataistoa, kun Mikko Osmo on SM -pisteissä paikalla kaksi. Kärkipaikkaa pitää Joonas Keskiaho ja Mikon takana kolmantena on Jarno Hietalahti. Pisteissä kaikki on vielä mahdollista, sillä Keskiaholla pisteitä 134, Mikolla 108 ja Hietalahdella 97 pistettä. Mikko on hionut Lunx RS kuntoon, joten nyt viivasta ampaistaan kärkeen ja karkuun!

Pro Lite -kuljettaja Joona Karjalainen on tehnyt huippuluokan työtä koko kauden. Kemijärveltä kaksi hopeaa pokannut Karjalainen on tällä hetkellä mahtavasti SM -pisteissä neljäs. Karjalainen on nyt elämänsä kunnossa, joten tältä viikonlopulta voi odottaa kovaa tulosta!

Juniorit 14-16 -luokan tähti Riku Lauhaluoma on väläytellyt myös kovaa vauhtia Kemijärvellä ja Paljakassa. Pisteissä tällä hetkellä kuudentena oleva Lauhaluoma onkin nyt toisella kaudellaan uhkunut hyvää itseluottamusta.
Juniorit 11-14 -luokassa Emil Herten taistelee jo top3:ssa kokonaispisteissä. Pisteissä kolmantena oleva Hertenin nuorin onkin kovassa vireessä kohti torniota.
Juniorit 11-14 -luokan Veeti Loukko joutuu jättämään Tornion kilpailun väliin lääkärin määräämän Liikuntakiellon vuoksi. Angiina on purrut liian lujaa nuoreen Loukkoon, joten Veeti ei valitettavasti pääse kentälle.

Harrasteessa ajava Harri Kolehmainen on myös kehittynyt huimasti kauden aikana. Vauhtia alkaa jo löytyä ja kaverilta voidaan tällä hetkellä odottaa mitä tahansa.
Naisten luokassa Veera Virtanen on tällä hetkellä Suomen Sup -listalla kahdeksantena! Alkukauden vaikeudet on voitettu ja Veera onkin täydessä iskussa Torniossa!

Tule kannustamaan Tiimin kuljettajat voittoon tulevana viikonloppuna Tornion Laivakankaan Raviradalle!

 

4 Comments

 1. Legit Online Dispensary Shipping USA

  1 lokakuun, 2021 at 3:53 pm

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-valmiina-kauden-kolmanteen-osakilpailuun-tornioon/ […]

 2. glock 30

  14 lokakuun, 2021 at 10:46 pm

  … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-valmiina-kauden-kolmanteen-osakilpailuun-tornioon/ […]

 3. relx

  28 joulukuun, 2021 at 2:56 am

  … [Trackback]

  […] Here you will find 85615 additional Information on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-valmiina-kauden-kolmanteen-osakilpailuun-tornioon/ […]

 4. cdl job

  8 tammikuun, 2022 at 4:10 am

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-valmiina-kauden-kolmanteen-osakilpailuun-tornioon/ […]

Comments are closed.