Team Loukko.com kokoonpano on valmiina snowcross -kaudelle 2020. Tiimin jäsenistö on kasvanut edellisvuodesta yhdellä jäsenellä ja varsinkin juniorityöhön tullaan panostamaan entistä enemmän tulevalla kaudella.

Team Loukko.com tulee kaudella 2020 vaikuttamaan lähes kaikissa snowcross -luokissa. Kaudelle 2019 Suomenmestaruuden SM -sarjasta ja Stadioncrossista napannut Kauhajokelainen Mikko Osmo on nyt entistä itsevarmemmassa kunnossa tulevalle kaudelle. Mikko on treenannut todella ahkerasti kesäkaudella ja tuleekin nyt puolustamaan mestaruutta sekä aikoo ottaa palkintosijoituksia Rovaniemen MM -kilpailuista. Mikon panostuksesta ja kunnosta kielii, myös paikka ISOC -sarjasta yhdysvalloista johon mestari ei tänä vuonna halunnut lähteä vaan luovutti paikkansa Magnus Reittenille. Tiimin Pro -luokan kokoonpanoon tietenkin kuuluu suomen nopein Kelkkakauppias Juuso Loukko, jolta voidaan odottaa mitä vaan kaudella 2020.

Pro Lite -luokasta kaudella 2019 startannut Joona Karjalainen nähdään tulevalla kaudelle mukana tiimin riveissä. Kaudella 2019 hiukan aikataulu syistä vähälle jäänyt ajotreeni haittasi isosti Joonan tuloksentekoa, mutta tälle kaudelle Karjalainen on saanut tähdet kohdalleen ja lähtee nyt haastamaan luokan kärkisijoituksia.
Naisten -luokasta viime kaudella loukkaantumisen kautta neljännelle paikalla sarjassa itsensä ajanut Veera Virtanen on tälle kaudelle entistä paremmassa kunnossa. Kaudelle 2019 vihoitellut selkä alkaa olla pikku hiljaa täydessä iskussa akupunktion avulla ja mentaalitasolla Virtanen on kehittynyt huimasti!

Junioreista löytyy tuttuja kuljettajia, kuten Veeti Loukko ja Emil Herten. Veeti ja Emil tullaan molemmat näkemään nyt niin sanottujen isompien kelkkojen areenalla. Lynx RS:ät tullaan virittämään näille nuorille Junior 11-14 luokan gladiaattoreille. Uutuutena kaudelle 2020 lanseerataan Loukko.com Snowcross Academy, jonka ensimmäisenä kuljettajana tullaan näkemään 14 -vuotias Kauhajokelainen Riku Lauhaluoma. RIku kävi ottamassa snowcrossiin jo tuntumaa kaudella 2019 ja nyt tämä nuo tähtääkin valmennuksen kautta Top 10 sakkiin kaudella 2020.

Viime vuonna koko kelkkaurheilun ja kelkkailun aloittanut Harri Kolehmainen hyppää myös Lynx RS:n sarviin kaudella 2020. Kaudella 2019 Kolehmainen nähtiin Sport -luokassa ja YouTube:n Road 2 Snowcross -sarjassa. Tälle kaudelle Kolehmainen siirtyy Harraste -luokkaan.

Team Loukko.com on nyt kovempi ja näkyvämpi kuin koskaan, joten kannattaa pysyä kuulolla mitä tapahtuu kaudella 2020. Lähiaikoina julkistetaan ja paljastetaan muitakin salaisuuksia kaudesta 2020!

14 Comments

Leave a Reply

five × 2 =