Team Loukko.com Rekka kiinnosti kelkkakansaa!

Paljakan SM -viikonloppuna julkaistu uusi Provion Team Loukko.com Rekka kiinnosti kelkkaa kanssaa mediassa ja paikan päällä.

Sosiaaliseen mediaan perjantaina laskettu video kirvoitti iloista kommentointia ja keräsi hyvä katsojamäärän tiimin eri medioissa. Paljakkaan rantautunut rekka saikin varikolla suuren suosion heti perjantaina ja vieraisillekkin uskaltautui iso joukko kelkkafaneja sekä kilpailijoita.
Sosiaalisessa mediassa tavoitettiin yhteensä yli 15 000 katsojaa ja tykkääjää, joka laittaa huulet pyöreäksi koko tiimin voimalla! Kiitos kaikille seuraajille!

Provion -rekka kätkee sisäänsä tiimin sosiaalitilat, joissa ruokailut, lepääminen ja tiimipalaverit onnistuvat erittäin hyvin kiireisen kilpailupäivän aikana. Kahvinkeitin laulaa aamusta iltaan ja mikrolle on käyttöä oikein urakalla, kun 8 kuljettajaa pitää itseään poissa nälästä ja energia vajeesta.

Hallin puolelle huoltomiehet ja mekaanikot suhasivat ahkeraan tahtiin. Liikennettä riitti, kun millon vaihdettiin kytkintä muutaman mekaanikon voimin ja millon juostiin mitäkin varaosaa, jotta kuljettaja saa keskittyä erien välissä huilaamiseen. Lämmin talli rekan peräosassa antaa hyvät olosuhteet sulattaa kelkkaa erien välissä ja tehdä isompiakin huoltoja tarvittaessa.Matka jatkuu Kemijärvelle, jonne rekka parkkeeraa myös! Tervetuloa penkalle tai katsomoon kannustamaan Team Loukko.com kuljettajat voittoon!

249 Comments

Leave a Reply

sixteen + 11 =