Kemijärvellä ajettiin menneenä viikonloppuna Snowcross SM -sarjan toinen osakilpailu viikonloppu. Team Loukko.com kuljettajille viikonloppu näytti erittäinkin valoisalta ja menestystä tuli molemmilta päiviltä runsain mitoin!

Lauantaina ensimmäisenä Kemijärven vauhdikkaalle radalle päästettiin Harraste -luokka ja tiimin kuljettaja Harri Kolehmainen ampaisi omaan urakkaansa kireässä pakkasaamussa. Harjoituksissa Kolehmainen löyti hyvännäköisen rytmin ja oli silminnähden tyytyväinen ajoonsa. Ensimmäisessä erässä lähtölampun sammuessa Harri jähmettyi viivaan ja syyksi paljastui pimentynyt sytytystulppa. Toisessa erässä tulppa kuntoon ja mies matkaan lähdön jälkeen seitsemäntenä. Parin ensimmäisen kierroksen jälkeen Kolehmainen hypystä vastapattiin ja kelkka kumoon, sijoitus kahdeksas. Finaalissa hyvännäköinen lähtö, mutta vauhtia ei rittänyt tarpeeksi ja finaaleista kahdeksas sijoitus.
”Aivan mahtava viikonloppu! Hyvää kokemusta, omaan mieleen käypänen rata ja tästä on huippu paikka jatkaa torniota kohti”, kommentoi Kolehmainen.

Lauantaina aamun lähtöihin ampaisi myös Veera Virtanen. Veeralla hiukan vaikeuksia tuottanut Paljakka olikin unohdettu ja Virtanen oli täynnä tahtoa heti aamusta. Rata istui virtaselle käteen todella hyvin ja alkueristä Veera nappasi itselleen paikat viisi ja seitsämän. Finaalissa haasteeksi tulleet lähdöt saatiin säätöihin niin kelkkaan kuin myös käskyttäjään. Hyvällä reaktiolla kuudentena matkaan ja lopputuloksissa Virtanen komeilee viidennellä sijalla.

Loukko.com Academy kuljettaja Riku Lauhaluoma on antanut alkukauden mittaan hyviä lähtöjä ja kovia aikoja pohjille, joten Kemijärvellä nuorelta kuljettajalta oli tiedossa kovaa tulosta. Aamun harjoituksissa Riku tarjoili todella kovia kierroksia ja olikin harjoituksen neljänneksi nopein. Ensimmäisessä alkuerässä sormilipsahtaa jarrulta ja Rikulle tuomitaan varastlähtö, joten kaveri takarivistä matkaan. Takarivistä kuitenkin löytyy huima vauhti päälle ja lopputuloksissa Riku on viides. Toisessa erässä lähtö onnistuu ja Riku pääsee hyvin porukan mukaan, tullen lopulta kuudenneksi. Hyvien lähtöjen sarja jatkuu finaaleihin asti ja tiukassa erässä Riku taisteli hyvin, jopa kolmen parhaan sijoituksen porukassa. Finaalin puolivälissä Lynx käännähtää hypystä poikittain alas, mutta Lauhaluoma kääntää hyvin kelkan suoraan pienestä täräyksestä huolimatta. Tähän kuluu aikaa ja lopputuloksissa Lauhaluoma Finaalin viides. Todella hyvä ja ehkä kilpailu nuorukaiselta, joten Torniossa varmasti nähdään huimaa vauhtia.

Sunnuntaina Juniorit 11-14 -luokassa ajava Emil Herten lähti myös positiivisella mielellä omaan urakkaansa. Herten ajoi aamun harjoituksissa toiseksi nopeimman kierrosajan vain muutaman sadasosa perässä Oscar Nikulaa. Nuori Herten pääsi ensimmäisessä alkuerässä haastamaan Nikulaa uudestaan, mutta tällä kertaa Oscar oli nopeampi ja Emilille kakkospaikka. Toisessa alkuerässä lähdössä hiukan jäänyt Herten löyti rytmin todella upeasti ja paukutti itsensä uudelleen kakkoseksi. Finaalissa kovan taistelun Jyri Pernun kanssa käynyt Herten väänti pitkään kakkospaikasta. Toisena ollut Herten tekee pienen ajovirheen ja kypärä kolahtaa tankoon. Pernu pääsee ohitse ja Emil todella upealla ajolla finaalin Kolmanneksi.

Joona Karjalainen kärsi kuumeilusta ja flunssasta viikon ennen Kemijärveä, joten luvassa oli mielenkiintoinen kilpailuviikonloppu. Tarkoitus oli lähteä hakemaan ehjät erät sekä tärkeät pisteet talteen. Kunto vaihteli hiukan päivän mittaan, mutta vauhdissa se ei Joonalla näkynyt missään. Harjoituksissa Joona paukutti kolmanneksi nopeimman kierrosajan. Ensimmäisessä erässä Joonalle vauhti rata maistuu hyvin ja on selkeästi mieleinen sillä erästä napsahtaa kolmas sijoitus. Toisessa alkuerässä hyvä lähtö viivasta ja kovatasoisessa erässä Joonalle todella kova nelospaikka. Finaalissa loistava lähtö ja ensimmäiset kuusi kierrosta tiukkaa takaa-ajoa Aleksi Rehun kanssa. Rehulla vauhti hiukan hiipui, joten Joona kärkeen ja karkumatkalle. Kahdeksannen kierroksen kohdilla flunssa hyydyttää hiukan Karjalaista ja kovaa takana ajanut Miika Lammi pääsee ohitse. Lauantain finaalista Joonalle uransa ensimmäinen Podium paikka ja hopeaa kouraan!
Sunnuntaina olo olikin huomattavasti edellistä päivää parempi ja Karjalainen olikin kovassa iskussa menossa kohti päivän urakkaa. Alkuerissä lähdöt menevät tällä kertaa pieleen ja kymmenneltä sijalta lähdettiin rakentamaan erää uudelleen. Lopulta rytmi ja vauhti osuu uomiinsa, joten Joona naputtelee kuljettaja kerrallaan itselleen alkueristä sijoitukset kaksi ja kolme. Finaalissa taas hiukan huono reaktio ja kuudennelta paikalta erän alkuun ponkaissut Karjalainen aloitti takaa-ajon. Varmalla ja rauhallisella ajolla Joona nousi sijoitus kerrallaan ylöspäin ja lopputuloksissa Karjalaisen nimi huudettiin jälleen hopeasijoitukselle!
”Lähtökohdat viikonloppuun oli kyllä haastavat, mutta nyt voi olla todella tyytyväinen! Lähtöihin vielä vähän poppaskonsteja, niin ei tarvitse muille antaa etumatkaa”, kertoo Karjalainen

Pro -luokassa onkin ensimmäisen osakilpailun jälkeen mielenkiintoinen sarjatilanne. Joonas Keskiaho johtaa, Topi Posti toinen ja Mikko Osmo kolmas. Kemijärvi on jokaiselle kuljettajalle tuttu paikka, rata on vahdikas ja leveä, joten nyt voitiin odottaa tiukkaa kilvanajoa.
Mikko Osmo oli heti ensimmäisen harjoitusryhmän nopein ja Juuso Loukko kolmanneksi nopein. Ensimmäisessä alkuerässä lähtö ei osu kohdalleen ja Mikko jää hiukan sumppuun. Osmo kuitenkin löytää hyvän rytmin ja painaa itsensä vielä voittoon. Juuso Loukko onnistuu lähdössä hyvin ja on erän neljäs. Toisessa erässä Keskiaho ampaisee kärkeen ja karkuun muilta, joten takaa-ajo tilanteessa Mikko Osmo hyökkää matkaan kolmospaikalta. Mikko saa nostettua itsensä toiseksi ja pitää vauhdin loppuun asti. Juuso Loukko ajaa myös todella hyvän erän ollen neljäs.
Finaaleissa Mikko jää lähdössä muista ja tipahtaa kuudenneksi. Hyvällä ajolla sijoitus kerrallaan Mikko nousee aina kolmannelle sijalle asti, mutta jäätyneet ajolasit joudutaan heittäämään pois ja loppuerä meneekin ilman laseja. Mikko joutuu laskemaan hiukan vauhtia, mutta se kantaa silti kolmanteen sijaan. Juuso taisteli erän Juha Haapamäen kanssa ollen lopulta nopeampi ja pokkaa seitsemäännen sijan.

Sunnuntain PRO -luokkaan lähdettiin hiukan erilaisissa tunnelmissa kun lauantain lopputuloksissa olleita epäselvyyksiä ratkaistiin vasta aamulla lopulliseen muotoonsa. Yön aikana säädetty Lynx RS olikin nyt todella hyvässä startti-iskussa tämän päivän taistoon. Mikko sai todella hyvät lähdöt alle molempiin alkueriin ja nappasi voiton kummastakin. Juusolle myös hyvät lähdöt alle ja sijoitukset kahdeksan ja yhdeksän. Finaalissa alkumetreillä nähtiin jännitystä, kun lähtöalueen paikkoja olikin hiukan muutettu ja järjestäytymiseen kului aikaa.
Finaalissa Mikko ampaisi hyvään lähtöön ja ampui kolmen sakkiin heti ensimmäisessä mutkassa. Jarno Hietalahden kanssa taistoon lähtenyt Osmo veti tällä kertaa pitemmän korren ja nappasi itselleen hopeaa sunnuntain finaaleista. Juusolla ei lähtö onnistu yhtä vauhdikkaasta, mutta varmalla ajolla finaaleissa sijoitus yhdeksäs.
”Hyvää ja varmaa ajoa koko viikonlopun. Nyt on muutama viikko aikaa keksiä joku keino noihin lähtöihin, että päästään Torniossa haastamaan Keskiahoa ja muita kärkikuskeja.” Summaa Mikko Osmo.

Koko tiimillä mahtava viikonloppu takana ja tuhannet kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneille! Seuraavan kerran kilpaillaan Laivakankaan Raviradalla Torniossa 15.-16.2.2020! Tulkaahan katsomoon kannustamaan tiimin kuskit voittoon!

109 Comments

 1. New York Weed Shop

  13 tammikuun, 2022 at 5:46 pm

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 2. tik tok women in bikinis

  7 helmikuun, 2022 at 1:54 pm

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 3. https://myslidingdoor.info/dallas/

  14 helmikuun, 2022 at 9:20 pm

  … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 4. Runtz importance

  25 helmikuun, 2022 at 3:01 pm

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 5. kardinal stick

  2 maaliskuun, 2022 at 2:08 am

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 6. สล็อตวอเลท ไม่มีขั้นต่ำ

  4 maaliskuun, 2022 at 3:01 am

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 7. slot999

  16 maaliskuun, 2022 at 1:09 pm

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 8. funkymedia

  23 maaliskuun, 2022 at 10:00 am

  … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 9. relx

  24 maaliskuun, 2022 at 2:02 am

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 10. shopcc

  1 huhtikuun, 2022 at 12:45 pm

  … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 11. Buy Sig Sauer Firearms Online

  26 huhtikuun, 2022 at 9:30 pm

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 12. sbo

  1 toukokuun, 2022 at 2:07 am

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 13. dumps with pin online shop

  19 toukokuun, 2022 at 2:28 am

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 14. Netflix bez VPN

  27 toukokuun, 2022 at 3:15 pm

  Netflix bez VPN

  Netflix bez VPN

 15. projectio

  2 kesäkuun, 2022 at 4:01 am

  projectio

  projectio

 16. moskva psiholog online

  2 kesäkuun, 2022 at 4:45 am

  moskva psiholog online

  moskva psiholog online

 17. psy online

  2 kesäkuun, 2022 at 8:29 pm

  psy online

  psy online

 18. uk cvv2 fullz

  7 kesäkuun, 2022 at 8:38 pm

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 19. DPTPtNqS

  11 kesäkuun, 2022 at 12:41 am

  DPTPtNqS

  DPTPtNqS

 20. qQ8KZZE6

  11 kesäkuun, 2022 at 3:23 am

  qQ8KZZE6

  qQ8KZZE6

 21. D6tuzANh

  11 kesäkuun, 2022 at 4:05 am

  D6tuzANh

  D6tuzANh

 22. SHKALA TONOV

  11 kesäkuun, 2022 at 9:13 pm

  SHKALA TONOV

  SHKALA TONOV

 23. Øêàëà òîíîâ

  12 kesäkuun, 2022 at 2:49 am

  Øêàëà òîíîâ

  Øêàëà òîíîâ

 24. russianmanagement.com

  12 kesäkuun, 2022 at 8:34 am

  russianmanagement.com

  russianmanagement.com

 25. chelovek-iz-90-h

  12 kesäkuun, 2022 at 11:44 am

  chelovek-iz-90-h

  chelovek-iz-90-h

 26. buy dumps with pin

  14 kesäkuun, 2022 at 11:54 am

  … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 27. 3Hk12Bl

  14 kesäkuun, 2022 at 3:41 pm

  3Hk12Bl

  3Hk12Bl

 28. 3NOZC44

  14 kesäkuun, 2022 at 4:52 pm

  3NOZC44

  3NOZC44

 29. 01211

  14 kesäkuun, 2022 at 8:41 pm

  01211

  01211 21546

 30. tor-lyubov-i-grom

  15 kesäkuun, 2022 at 9:41 am

  tor-lyubov-i-grom

  tor-lyubov-i-grom

 31. film-tor-2022

  15 kesäkuun, 2022 at 10:16 am

  film-tor-2022

  film-tor-2022

 32. hd-tor-2022

  15 kesäkuun, 2022 at 10:53 am

  hd-tor-2022

  hd-tor-2022

 33. hdorg2.ru

  15 kesäkuun, 2022 at 12:26 pm

  hdorg2.ru

  hdorg2.ru

 34. Psikholog

  16 kesäkuun, 2022 at 10:15 am

  Psikholog

  Psikholog

 35. prima weight loss reviews

  17 kesäkuun, 2022 at 8:07 pm

  … [Trackback]

  […] There you will find 26888 additional Info to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 36. netstate.ru

  17 kesäkuun, 2022 at 10:45 pm

  netstate.ru

  netstate.ru

 37. Buy Brand New Firearms Online

  21 kesäkuun, 2022 at 3:19 pm

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 38. Link

  21 kesäkuun, 2022 at 6:15 pm

  Link

  Link

 39. Alyssa SALT - best songs

  22 kesäkuun, 2022 at 4:33 pm

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 40. 2022 cvv shop

  24 kesäkuun, 2022 at 6:25 am

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 41. Mature Parrots For Sale

  24 kesäkuun, 2022 at 9:38 pm

  … [Trackback]

  […] Here you can find 39882 additional Info to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 42. tor-lyubov-i-grom.ru

  25 kesäkuun, 2022 at 11:04 am

  tor-lyubov-i-grom.ru

  tor-lyubov-i-grom.ru

 43. nova88

  26 kesäkuun, 2022 at 11:46 am

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: teamloukko.com/team-loukko-com-ponkaisi-podiumille-kemijarvella/ […]

 44. psy

  26 kesäkuun, 2022 at 12:41 pm

  psy

  psy

 45. chelovek soznaniye mozg

  26 kesäkuun, 2022 at 5:50 pm

  chelovek soznaniye mozg

  chelovek soznaniye mozg

 46. bit.ly

  28 kesäkuun, 2022 at 11:26 am

  bit.ly

  bit.ly

 47. cleantalkorg2.ru

  30 kesäkuun, 2022 at 3:06 pm

  cleantalkorg2.ru

  cleantalkorg2.ru

 48. bucha killings

  2 heinäkuun, 2022 at 2:20 pm

  bucha killings

  bucha killings

 49. War in Ukraine

  2 heinäkuun, 2022 at 3:09 pm

  War in Ukraine

  War in Ukraine

 50. Ukraine

  2 heinäkuun, 2022 at 3:54 pm

  Ukraine

  Ukraine

 51. Ukraine news – live

  2 heinäkuun, 2022 at 4:36 pm

  Ukraine news – live

  Ukraine news – live

 52. The Latest Ukraine News

  2 heinäkuun, 2022 at 7:46 pm

  The Latest Ukraine News

  The Latest Ukraine News

 53. site

  6 heinäkuun, 2022 at 12:18 am

  site

  site

 54. stats

  7 heinäkuun, 2022 at 8:02 am

  stats

  stats

 55. movies

  11 heinäkuun, 2022 at 12:59 am

  movies

  movies

 56. gidonline

  11 heinäkuun, 2022 at 2:11 am

  gidonline

  gidonline

 57. mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

  14 heinäkuun, 2022 at 6:15 pm

  mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

  mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

 58. web

  15 heinäkuun, 2022 at 6:31 pm

  web

  web

 59. film.8filmov.ru

  16 heinäkuun, 2022 at 10:27 am

  film.8filmov.ru

  film.8filmov.ru

 60. video

  18 heinäkuun, 2022 at 6:48 am

  video

  video

 61. film

  20 heinäkuun, 2022 at 12:21 pm

  film

  film

 62. liusia-8-seriiaonlain

  29 heinäkuun, 2022 at 7:21 pm

  liusia-8-seriiaonlain

  liusia-8-seriiaonlain

 63. smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

  30 heinäkuun, 2022 at 11:13 pm

  smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

  smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

 64. filmgoda.ru

  3 elokuun, 2022 at 6:25 am

  filmgoda.ru

  filmgoda.ru

 65. rodnoe-kino-ru

  4 elokuun, 2022 at 12:38 am

  rodnoe-kino-ru

  rodnoe-kino-ru

 66. stat.netstate.ru

  6 elokuun, 2022 at 7:51 am

  stat.netstate.ru

  stat.netstate.ru

 67. sY5am

  10 elokuun, 2022 at 5:14 pm

  sY5am

  sY5am

 68. Dom drakona

  17 elokuun, 2022 at 3:50 am

  Dom drakona

  Dom drakona

 69. JGXldbkj

  17 elokuun, 2022 at 5:48 am

  JGXldbkj

  JGXldbkj

 70. aOuSjapt

  17 elokuun, 2022 at 6:52 am

  aOuSjapt

  aOuSjapt

 71. ìûøëåíèå

  18 elokuun, 2022 at 1:27 pm

  ìûøëåíèå

  ìûøëåíèå

 72. psikholog moskva

  18 elokuun, 2022 at 3:11 pm

  psikholog moskva

  psikholog moskva

 73. Usik Dzhoshua 2 2022

  19 elokuun, 2022 at 12:26 pm

  Usik Dzhoshua 2 2022

  Usik Dzhoshua 2 2022

 74. Dim Drakona 2022

  21 elokuun, 2022 at 12:09 am

  Dim Drakona 2022

  Dim Drakona 2022

 75. TwnE4zl6

  22 elokuun, 2022 at 1:20 pm

  TwnE4zl6

  TwnE4zl6

 76. psy 3CtwvjS

  24 elokuun, 2022 at 1:42 pm

  psy 3CtwvjS

  psy 3CtwvjS

 77. lalochesia

  29 elokuun, 2022 at 7:45 pm

  lalochesia

  lalochesia

 78. film onlinee

  4 syyskuun, 2022 at 1:15 pm

  film onlinee

  film onlinee

 79. programma peredach na segodnya

  4 syyskuun, 2022 at 8:55 pm

  programma peredach na segodnya

  programma peredach na segodnya

 80. psycholog-v-moskve.ru

  10 syyskuun, 2022 at 5:34 pm

  psycholog-v-moskve.ru

  psycholog-v-moskve.ru

 81. psycholog-moskva.ru

  10 syyskuun, 2022 at 6:21 pm

  psycholog-moskva.ru

  psycholog-moskva.ru

 82. 3qAIwwN

  13 syyskuun, 2022 at 6:40 pm

  3qAIwwN

  3qAIwwN

 83. video-2

  16 syyskuun, 2022 at 8:40 am

  video-2

  video-2

 84. sezons.store

  17 syyskuun, 2022 at 4:51 am

  sezons.store

  sezons.store

 85. socionika-eniostyle.ru

  18 syyskuun, 2022 at 1:49 pm

  socionika-eniostyle.ru

  socionika-eniostyle.ru

 86. psy-news.ru

  19 syyskuun, 2022 at 3:52 am

  psy-news.ru

  psy-news.ru

 87. 000-1

  22 syyskuun, 2022 at 7:13 am

  000-1

  000-1

 88. 3SoTS32

  22 syyskuun, 2022 at 8:03 am

  3SoTS32

  3SoTS32

 89. 3DGofO7

  22 syyskuun, 2022 at 9:06 am

  3DGofO7

  3DGofO7

 90. wwwi.odnoklassniki-film.ru

  30 syyskuun, 2022 at 12:24 pm

  wwwi.odnoklassniki-film.ru

  wwwi.odnoklassniki-film.ru

 91. rftrip.ru

  6 lokakuun, 2022 at 3:36 am

  rftrip.ru

  rftrip.ru

 92. dolpsy.ru

  10 lokakuun, 2022 at 8:50 am

  dolpsy.ru

  dolpsy.ru

 93. kin0shki.ru

  17 lokakuun, 2022 at 1:43 pm

  kin0shki.ru

  kin0shki.ru

 94. 3o9cpydyue4s8.ru

  17 lokakuun, 2022 at 3:39 pm

  3o9cpydyue4s8.ru

  3o9cpydyue4s8.ru

 95. mb588.ru

  18 lokakuun, 2022 at 6:56 pm

  mb588.ru

  mb588.ru

 96. history-of-ukraine.ru news ukraine

  19 lokakuun, 2022 at 10:57 am

  history-of-ukraine.ru news ukraine

  history-of-ukraine.ru news ukraine

 97. newsukraine.ru

  19 lokakuun, 2022 at 2:22 pm

  newsukraine.ru

  newsukraine.ru

 98. edu-design.ru

  24 lokakuun, 2022 at 10:59 pm

  edu-design.ru

  edu-design.ru

 99. tftl.ru

  25 lokakuun, 2022 at 10:56 am

  tftl.ru

  tftl.ru

 100. brutv

  30 lokakuun, 2022 at 6:00 am

  brutv

  brutv

 101. site 2023

  1 marraskuun, 2022 at 7:42 pm

  site 2023

  site 2023

 102. sitestats01

  17 marraskuun, 2022 at 2:32 am

  sitestats01

  sitestats01

 103. 1c789.ru

  17 marraskuun, 2022 at 11:49 am

  1c789.ru

  1c789.ru

 104. cttdu.ru

  17 marraskuun, 2022 at 12:38 pm

  cttdu.ru

  cttdu.ru

 105. 1703

  22 marraskuun, 2022 at 1:59 pm

  1703

  1703

 106. hdserial2023.ru

  22 marraskuun, 2022 at 3:00 pm

  hdserial2023.ru

  hdserial2023.ru

 107. serialhd2023.ru

  22 marraskuun, 2022 at 7:59 pm

  serialhd2023.ru

  serialhd2023.ru

 108. matchonline2022.ru

  23 marraskuun, 2022 at 1:35 am

  matchonline2022.ru

  matchonline2022.ru

Comments are closed.