Perintenen Össk Cup järjestetään Ruotsin Östersundissa tulevana viikonloppuna. Team Loukko.com lähtee tietenkin länsinaapuriin omalla iskuryhmällä. 

Tiimin kuljettajista mukaan pakataan Mikko Osmo, Riku Lauhaluoma ja oman kautensa starttaavat Emil Herten sekä Veera Virtanen. 

Kauden 2020 avaava Veera Virtanen on treenannut alkukauden todella ahkeraan mm. Kemijärvellä ja starttaakin nyt poikkeuksellisesti kautensa ruotsin Östersundista. Viivalla starttaa viikonloppuna 18 naiskuljettajaa.

”Östersundiin lähdetään odottavalla fiiliksellä. Pikku flunssa on koittanut painaa päälle, mutta sille ei voi nyt mitään. Tavoitteita ei ole sen kummemmin asetettu, vastassa on kuitenkin todella kova ryhmä Euroopan kärkinaisia. Olen tyytyväinen, kun saan itsestäni irti oman parhaani ja alle kovat lähdöt Paljakkaa varten. Koen tämän parhaaksi valmistavaksi kilpailuksi alkavaa SM sarjaa varten. Minut tullaan näkemään tänä talvena viivalla myös kolmessa Ruotsin mestaruussarjan kilpailussa.” summaa Virtanen kauden avauksesta.

Oman kisakautensa starttaa tälle vuodella, myös Emil Herten. Emil on näyttänyt sosiaalisessa mediassa treeneistä todella huimaa vauhtia ja hänellä kirittäjänä on ollut tietenkin legenda Viktor Hertén. Vauhdista päätellen Emil on todella kovassa kunnossa ja varma ennakkosuosikki Östersundissa. 

”Hauskaa toivotaan että, on isot hyppyrit sillä minä näytän niillä oikein kunnolla miten hypitään! Innoissani olen lähtemässä Östersundiin avaamaan kautta. Minua kyllä jänittää aika paljon, koska pitäisi olla hyvät mahdollisuudet mitaleihin.”Kertoo Hertenin motorsport perheen Emil. 

Loukko.com Snowcross Academy -kuljettaja Riku Lauhaluoma aloitti kauden Rovaniemeltä Top 5 sakissa välittömästi! Nyt 14 -vuotias Kauhajokelainen lähteekin innolla kohti Ruotsin Östersundia.
”Innokkaana lähdetään Ruotsiin kohti isoja haasteita, lähde hakemaan kelkkaan säätöjä SM kisoja varten, mutta tottakai ajetaan Ruotsissa puolikaasu pohjassa.” Intoilee Riku Koulunpenkiltä. 

Tiimin Pro -kuljettaja ja vuoden 2019 tuplasti Suomenmestaruuden ottanut Mikko Osmo nähdään myös ÖSSK Cup:issa tulevana viikonloppuna. Mikko ottikin menneenä viikonloppuna Rovaniemen Pakkasskisoissa testit pakettiin ja nyt Lynx RS laulaa iloisesti.
”Ihan hyvillä fiiliksillä lähdetään Ruotsiin. Kelkka toimii hyvin ja ajokin pitäisi olla ihan hyvää, kun kaikki palat kolahtaa kohdalleen. Summa Mestari viikonlopun aikeita.”

Nyt siis kannattaa ottaa Team Loukko.com sometilit haltuun ja seurata viikonlopun tapahtumia! Kisaraportti netissä totutusti jo maanantaina! 

Tässä vielä tiimi SOME:ssä:

https://www.instagram.com/teamloukko/

https://www.facebook.com/teamloukko/

486 Comments

Leave a Reply

4 × five =