Snowcross SM-kausi jäi vallitsevien olosuhteiden vuoksi vajaaksi, joten koko tiimillä katseet onkin kohti vuotta 2021. Tässä kohtaa offseason kautta haluammekin kiittää koko tiimin voimin kaikki yhteistyökumppaneita, faneja sekä tukijoukkoja kaudesta 2020! 

Mikko Osmon kausi 2020 päättyi tämän hetken tulosten perusteella SM Hopeaan. Mikon kausi Kauhajoella treenaamisen osalta oli erittäin haastava lumettoman talven vuoksi. Tuhannet kilometrit autossa ottaa oman veronsa, jolloin focus ei pääse olemaan täysin ajamisesa. 

Osmolle kuitenkin todella hyviä eriä kaudella ja Oulun Stadioncross Loukko.com Dominator Mestaruus SM Hopean lisäksi. Mikon katse on nyt kohdistettu tulevia MM -kilpailuja kohti sekä tulevaa kautta 2021. 

Suomen Nopein Kelkkakauppias Juuso Loukko oli kauden 2020 SM -sarjassa sijalla kahdeksan. Haasteellinen treenikausi talvella näkyi kokeneen Loukon ajossa, mutta menestystä naputeltiin hyvillä SM sijoituksilla. Juuson omien sanojen mukaan nähdään tulevalla kaudella kisapaikalla, mutta yllätykseksi jää tullaanko mies näkemään Lynx:in vai työkalujen varresta. 

Pro Lite:ssä ajavan Joona Karjalaisen kausi keskeytyi valitettavaan loukkaantumiseen Torniossa. Joonan vauhti kaudella 2020 oli todella nousujohteinen ja nuorelta Karjalaiselta voidaankin odottaa kovia näyttöjä tulevilla kausilla. Joona ajoi Kemijärveltä mm. Ensimmäisen SM -osakilpailu mitalin itselleen, mikä nosti todella vahvasti miehen vauhtia entisestään! Kaudelle 2021 Joona jättää vielä faneille ja kelkkakansalle terveiset, että kunto loukkaantumisesta huolimatta on hyvässä vauhdissa! 

Tiimin naiskuljettaja Veera Virtanen ajoi myöskin todella hyvän ja ehjän kauden. Kauden 2020 tämän hetken lopputuloksissa Veera kruunataan upeasti neljännelle sijalle. Nälkä ajamiseen ja kehittymiseen onkin jäänyt Virtaselle. Tulevaan kauteen Virtanen valmistautuu mm. Uuden valmentajan Viljo Niemeläisen ohjeistuksessa. Kaudella 2021 Virtanen tullaan näkemään SM-sarjan lisäksi Ruotsin sarjassa. 

Herten Motorsport suvun Emil Herten ajoi todella vauhdikkaan kauden 2020. Nuori Herten oli Junior 11-14 -vuotiaiden kokonaispisteissä kolmas ja näyttikin todella potentiaalista vauhtia kaudelle 2021. Kesälomalle juuri koulusta jäänyt Emil tullaan näkemään varmasti kesän aikana motocross -pyörän sarvissa ja muissa vauhtilajeissa. Emil tähtää tulevaisuudessa Snowcross ammattilaiseksi Yhdysvaltoihin. 

Loukko.com Racing Academy kuljettaja Riku Lauhaluoma pudotti kovan pommin ja näytti kaudelle 2020 huiman kehityskaaren omassa ajossa. Riku naputteli SM -sarjassa kovia sijoituksia ja nuorukainen nähtiin myös palkintokorokkeella Torniossa. Riku oli SM -sarjassa Junior 14-16 -luokan viides. Trenaaminen kaudelle 2021 on aloitettu ja käsiin on ainakin saatu Motocross -pyörä, joten kaudella 2021 nähdään aivan uudenlaista vauhtia! 

Veeti Loukko nousi kaudelle 2020 ”isojen kelkkojen” -luokkaan ja päästelikin tulokkaana menemään Junior 11-14 luokassa. Veeti sai hyviä sijoituksia ja ensimmäinen kausi uudessa luokassa olikin totuttelua tulevaan. Lopputuloksissa Veeti oli luokkansa 26. Koripalloa ja Motocrossia harravasti Loukon nuorin kuljettaja tulee treenaamaan kovaa myös kaudelle 2021 ja TOP 10 porukkaan on nuorukaisella tavoite ajaa.

Harrasteessa ajava Harri Kolehmainen alkoi löytää myös nopeampaa vauhtia kaudella 2020. Toista kauttaan ajava Kolehmainen on kehittynyt Lynx:in sarvissa hyvää vauhtia, vaikka työtä miehen omasta mielestä on paljon. Tulevalle kaudelle 2021 Kolehmainen on vaihtanut osoitteensa Pohjois-Karjalaan ja nostanut treenimääriä huimasti. Motocrossin ja pyöräilyn siivittämän kaudelle 2021 tullaan toivottavasti näkemään entistä kovempaa vauhtia, sillä miehen omien sanojen mukaan TOP 5:een on päästävä.

Team Loukko.com kiittää kaudesta koko tiimin henkilökuntaa, kaikkia tukijoita sekä heidän perheitä sekä toivottaa moottoriurheilun täyteistä kesää! 

Pidetään toisistamme huolta ja nähdään entistä voitokkaampi tiimi kaudella 2021!

Katso tästä video Tiimin mietteistä: