Viikonloppu Tampereella oli Harri Kullaksen tykitystä MX1 luokassa. Harri voitti kaikki 3 erää ja oli aika-ajon ykkönen. Alex Tapion ajo oli tasaista ja hyvää ajoa, kaatuminen vei kumminkin Alexin ambulanssiin. Heikki Vähäpesola ajoi kauden parhaimman sijoituksen MXJ luokassa. Veetu Salminen sai ensimmäisen SM-pisteen sijoittuen erässä 20, MXC/A luokassa.

Harri Kullas #151 kommentoi erien jälkeen:

”Tampereella on aina mukava käydä kisoissa. 1 erä, rata oli suht sileä ja siinä pääsi kaikki vetämään kovaa. Ajoin omaa ajoa ilman mitään suurempia riskejä. 2 erä, otin kuuluttaja Halenin haasteen vastaan ja otin ihan ulkoa lähtöpaikan, hämmästyin itsekin, että olin heti 3 sakissa lähdössä, siitä pikkuhiljaa nousu kärkeen. Rata meni erässä raskaaseen kuntoon niin siinä sai samalla kunnon treenin. Superfinaalin lähtö epäonnistui mutta ajo sujui ja pääsin hyvin ohi muista, nousten sijalle 3. Päästiin Haaviston kanssa Kutsaarista molemmat ohi, Haavisto oli vielä edessä. Muutama kierros ajettiin peräkkäin ja sitten iskin ja menin ohi. Ajo kulki ja kaikkien erien voitot ja aika-ajon ykkönen. Hyvä viikonloppu. Seuraavan kerran kilpailen Suomessa jo 2 viikon päästä Orimattilassa. Kiitos Loukko.com ja muut tukijat.”

 

 

 

Alex Tapio #885 kommentoi kilpailun jälkeen:

”Aika-ajo sija 10
1 erä huonolla startilla porukan häntäpäästä nousua ja nousinkin yhdeksänneksi, kunnes viimeisillä kierroksilla tein virheen ja kaaduin kurviin ja tipuin sijalle 10. Maalissa 10.

2 erä yhtä huonolla startilla aivan porukan häntäpäästä nousua koko erän ajan ja maalissa sija 9.

Superfinaaliin lähdettiin parantamaan lähtöä, koska päivän aikaisemmat lähdöt oli ollut surkeita. Lähtö sujuikin suht hyvin ja pääsin 10 joukossa kiertämään ensimmäistä kierrosta. Erän keskivaiheessa tapahtui pattisuoralla ajovirhe ja käteni irtosi sarvista. Sen seurauksena lensin pyöräni tankoa vasten rinta edellä. Radan ensiapuhenkilökunta oli hyvin lähellä ja heti auttamassa minua, kun makasin maassa. Lääkäri näki tarpeelliseksi lähettää sairaalaan, joten käytiin kuvauksissa. Kuvauksista ei onneksi löytynyt mitään isompaa rikkoa, joten pääsin kotiin samana iltana. Nyt olo on jo paranemaan päin ja suuntaankin ensiviikonloppuna jo TOP250 osakilpailuun Imatralle.
Iso kiitos Loukko.com Racing Team, mekaanikoille ja tukijoille!”

 

Heikki Vähäpesola #884 kommentoi erien jälkeen

Aika-ajossa 7.

Lähdöt ei menneet ihan nappiin kummassakaan erässä.1 erässä jäin hiukan isojen pyörien keskelle sumppuun. Kovaa nousua sijalta 24 kohti kärkeä. Ajo kulki ja kärkeä kiinni. Rata oli raskas mutta ajettava. Maalissa 6.

 

2 erä lähtö parempi mutta silti sijalta 17 omalla ajolla nousua kohti kärkeä. Ajo kulki ja jaksoin hyvin vetää, maalissa 5. Totalin 4. Viikonloppu oli tuloksellisesti hyvä ja olen todella tyytyväinen ajooni.”

 

 

 

Veetu Salminen #265 kommentoi ajon jälkeen:

”Toiset SM-kilpailut raskaalla Tampereen radalla. Aika-ajo 24.

1 erän lähtö ei sujunut, erässä selkä kipeytyi hiukan mutta pystyin ajamaan erän loppuun, olin maalissa 20. Sain 1 SM pisteen. Kävin erien välissä hierojalla (Töyrylä) selkäni vuoksi ja siitä oli iso apu, lihas oli jumissa. 2 erän lähtö oli parempi olin 18 ja siitä nousua sijalle 16 kunnes kaaduin ja selkä alkoi vihoittelemaa kunnolla. Ajoin erän loppuun, vaikka kävin välillä varikolla. Selkä meni ihan jumiin erän aikana.

Nyt on käyty lääkärissä ja murtuma siellä sitten oli. Ei onneksi mikään paha ja voin kipujen rajoissa elää ihan normaalisti ja ajaa selkä tuettuna. Lauantaina nähdään, pystynkö ajamaan Imatralla. Siellä ajetaan SML Loukko.com MX-liigan 4 osakilpailu.”