Snowcrossin SM-sarjan neljäs ja viides osakilpailu ajetaan Tornion raviradalla lauantaina ja sunnuntaina.

Snowcrossin SM-sarjan kolmas kilpailuviikonloppu järjestetään Torniossa Laivakankaan raviradalla lauantaina ja sunnuntaina 15.-16. helmikuuta. Raviradan katsomorakennus ravintolapalveluineen tarjoaa erinomaisen näkymän koko rata-alueelle ja loistava sijainti Kemin ja Tornion välissä mitä parhaimmat puitteet snowcrossin superviikonlopulle.

Snowcrossin pääluokassa, eli Prossa Suomen mestaruussarjan piikkipaikka on Team Keskiahon Joonas Keskiahon hallussa. Team Loukko.comin Mikko Osmo on toisena ennen Jarno Hietalahtea.

Viikonlopun kaikkiin luokkiin on jo ilmoittautunut yhteensä huikeat 215 kuljettajaa, kun jälki-ilmoittautuminen päättyy vasta tiistai-iltana. Osallistujamäärä on Suomen ennätys ja samalla omaa luokkaansa koko Pohjoismaissa. Kyseessä on myös Euroopan suurin snowcross-kilpailu osallistujamäärällä mitattuna.

Pääpäivä lauantaina

Lauantai on Tornion viikonlopun pääpäivä, ja paikalle kannattaa saapua viimeistään kello 16:00-17:00 aikoihin pimeän laskeutuessa. Ilta tarjoaa tiiviin kattauksen huikean jännittävää taistelua kolmessa SM-luokassa: Pro, Pro Lite ja Junior 14-16. Ensimmäiset alkuerät käynnistyvät kello 16:05 ja finaalit ovat vuorossa kello 19:00 alkaen.

Jo ennen SM-luokkia aamupäivällä ajetaan naisten ja veteraanien Suomen Cupin kolmas osakilpailu sekä Sportin ja harrasteen kansallinen koitos.

Sunnuntaina on vuorossa Pron ja Pro Liten viides SM-osakilpailu iltapäivällä. Ensimmäiset alkuerät käynnistyvät kello 15:15 ja finaalit ovat vuorossa kello 17:15 alkaen. Aamupäivällä puolestaan kilpaillaan Junior 11-14 -luokan Suomen Cupin kolmas osakilpailu sekä kansalliset kilpailut lasten luokissa Micro ja Mini.

Kilpailun järjestää Polar Cross Moottorikerho ry. Tapahtumakuulutuksesta vastaa kelkkakansan rakastama Jarkko Ylläsjärvi.

Tornion kilpailuun aikuisen yhden päivän pääsylipun hinta on 15 ja kahden päivän 20 euroa. Lauantaihin on myynnissä myös neljän henkilön VIP-paketteja hintaan 249,90 euroa. Ennakkoliput ovat ostettavissa Snowcrossin nettisivulta:
www.snowcross.fi/tornio

Pron, Pro Liten ja Junior 14-16:n finaalit ovat seurattavissa Ilta-Sanomien ISTV:ssä suorana lähetyksenä:
www.is.fi

Finaalit näkyvät myös Nelosen Ruutu.fi-palvelussa:
www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja

Koko kilpailu (kaikki luokat) on katsottavissa suorana lähetyksenä aamun ensimmäisistä alkueristä lähtien viimeiseen finaalilähtöön saakka Snowcrossin nettisivulla:
www.snowcross.fi/livestream

Snowcross SM 4-5/7-osakilpailu la-su 15.-16.2.2020
SnowCross SM Tornio

Laivakankaan Ravirata
Valtatie 961, 95440 Tornio
www.snowcross.fi/tornio
www.facebook.com/events/396942944556535

Kilpailunjärjestäjä
Polar Cross Moottorikerho ry
www.pcmk.fi

Alustava aikataulu
www.snowcross.fi/tornio

Live-tulokset
Team Laine
speedhive.mylaps.com/LiveTiming/teamlaine

Kisaradio (kilpailupaikalla)
89,1 MHz

SM-pistetilanteet
speedhive.mylaps.com/Organizations/157050/Championships

Live-lähetys
ISTV: www.is.fi
Ruutu.fi: www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja
LiveSports: www.snowcross.fi/livestream

Lisätiedot
www.snowcross.fi

One Comment

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 18920 additional Info to that Topic: teamloukko.com/snowcrossin-sm-sarjan-neljas-ja-viides-osakilpailu-ajetaan-tornion-raviradalla-lauantaina-ja-sunnuntaina/ […]