Heinolan Moottorikerhon isännöimässä motocrossin kansallisessa Loukko.com MX-liigan osakilpailussa nähdään huikea määrä kuljettajia tulevana viikonloppuna. Kauden toiseksi viimeiseen osakilpailuun on ilmoittautunut lähes 380 kilpailijaa.

Heinolan keskustan tuntumassa, Komostentien motocrossradalla järjestetään MX-liigan kuudes osakilpailu viikonloppuna. Legendaarinen, MM-osakilpailujakin nähnyt rata-alue täyttyy lauantaina lapsi- ja juniorikuljettajista, jotka kilpailevat luokissa MX50, MX65 ja MXC/B. Sunnuntaina kilpaillaan aikuisten kokoluokan pyörillä luokassa MX TOP250 Open, joka on jaettu viiteen tasoportaaseen.

Veetu Salminen #265 urakoi lauantaina luokassa MXC/B. Luokkaan on ilmoittautunut yli 100 kuljettajaa. Kilpailemassa on myös SM-Motocrossin tason kärki. Tiukkaa kilvanajoa tiedossa!

Sunnuntaisessa Loukko.comin nimikkoluokka MX TOP250 Openin A-ryhmässä on todella kovan luokan tekijöitä.

Open -luokan sarjaa johtava, Alavudenseudun Moottoripyöräilijöiden TEAM LOUKKO.COM kuljettaja Alex Tapio #885 tietää että nyt on annettava kaikki radalla jotta 15 pisteen johto säilyy kun 2 osakilpailua on ajamatta, sarjakakkonen, Lohjan Seudun Moottorikerhon Teemu Makkonen ja pisteissä kolmantena oleva, Ylä-Savon Moottorikerhon Pekka Nissinen ryhmittyvät starttipuomin taakse.

A-ryhmässä kilpailee lisäksi muun muassa MX1-luokan SM-sarjassa toisena oleva, Lohjan Seudun Moottorikerhon Emil Silander, vuoden 2019 Suomen mestari, Orimattilan Moottorikerhon (OriMK) Juuso Matikainen, MX2-luokan SM-sarjassa toisena oleva, OriMK:n Mauno Nieminen ja kolmantena oleva, Tampereen Motocrossin Kasper Kangasniemi. 45-vuotiaiden veteraanien Suomen Cupissa tänä vuonna kaikki erät voittanut, Sipoon Moottorikerhon Alexander Wiik on niin ikään mukana.

Heikki Vähäpesola #884 kilpailee Open B luokassa missä on 27 kilpailijaa. Heikki on tuloksissa 7 kun sarjatuloksiin lasketaan kaikki kilpailijat. Heikin kausi on sujunut erittäin hyvin ja tasaisella varmalla ajolla sijoitukset ovat olleet ihan kärjen tuntumassa.

Team Tukijat 2021

Loukko.com TeamLoukko.com
Vhj-service oy
Duell Finland MOTOREX Powersports #Dunlop
Isojoen Konehalli Oy #hikoki
#onnenvuorensora
K-citymarket Kauhajoki
#IKH
Provion Oy
Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy