Tornion Laivakankaan raviradalla järjestetty Snowcross SM -sarjan kolmas osakilpailu viikonloppu ajettiin poikkeuksellisen ankarissa olosuhteissa. Lumen vähyys ja vaihtelevat olosuhteet tuottivat kuskeille ongelmia niin radalla, kuin myös huollossa.

Lauantain aamulle lähtöön totutusti starttari Harrasteen Harri Kolehmainen ja Naisten -luokassa ajava Veera Virtanen. Muutaman asteen pieni pakkanen muuttui askel askeleelta navakaksi tuuleksi ja vaikeutti täten kuljettajien näköetäisyyksiä.
Kolehmainen kärsi edellisenä viikonloppuna korkeasta kuumeesta, joka verotti ajokunnosta terävimmän kärjen pois. Alkueristä sijoitukset kymmenen ja yhdeksän. Finaalissa vaihteleva rata löytyikin Harrille käteen ja ohituksen kautta loppusijoitus yhdeksäs.
”Omasta mielestä onnistunut viikonloppu taas kerran! Ajo menee koko ajan eteenpäin ja Lynx toimii, kuten pitää. Finaaleissa tulitetaan tosissaan sijoituksista!”

Veera Virtanen onnistui Kemijärvellä todella hyvin ja petrattavaksi jäi lähtöjen röyhkeys sekä reaktionopeus. Alkuerissä reaktio ei vielä istu täysin Virtasen käteen ja molemmista eristä kuutospaikka. Finaalissa lähtö onnistuu nappiin ja Lynx RS alkaa kulkea todella hyvällä rytmillä. Finaaleissa Veera sijoittui neljänneksi.
”Suurimpana ongelmana on tällä hetkellä lähdöt joihin täytyy saada enemmän röyhkeyttä. Hyvillä mielin kuitenkin kohti ensi viikonlopun Stadion Snowcross Oulua”

Juniorit 14-16 -luokassa ajava Riku Lauhaluoma oli todella kovassa iskussa heti lauantain iltapäivässä. Alkueristä todella väkevää vauhtia tarjoillut Lauhaluoma nappasi itselleen paikat kaksi ja kolme. Finaaleista oli tulossa erittäin jännittävä, sillä haastajaksi Rikulle ja muille kuljettajille Norjasta oli saapunut Jan Even Romsdal. Alkuerissä Riku sai nuoren Norjalaisen pidettyä selkänsä takana, mutta finaalissa kaveri pääsi karkuun. Riku taisteli itsensä ensi kierroksilla kolmanneksi ja piti paikan aina loppuun asti. Lauhaluomalle napsahti siis kauden ensimmäinen mitali, joka vain tällä kertaa on pronssinen! Onneksi olkoon Riku huimasta ajosta!

Illan odotetuimmat hetket olivat tietenkin Pro Lite ja PRO -luokat. Joona Karjalainen väläytti kärkiluokan vauhtia Kemijärvellä, joten katseet olivat tietenkin podium paikassa.

Karjalainen väläytti harjoituksissa kovaa vauhtia ja omien sanojen mukaan rata istui Joonan käteen vallan mainiosti. Ensimmäisessä kilpailuerässä Joonalle todella kova lähtö ja paikka kolmen etummaisen kuljettajan porukkaan. Kolmannen kierroksen kohdalla kärjessä ajanut Joona Lahtela taipuu ja Karjalainen ampaisee kärkeen. Erän päätyttyä Karjalaiselle erävoitto plakkariin ja silmin nähden Joona uhkui itseluottamusta.
Toisessa alkuerässä keli hiukan huononeen ja rata sen mukaisesti. Tällä kertaa on myös epäonnea Karjalaisen matkassa ja erän alkumetreillä neljän kuskin kolarissa alimmaisena Joona Karjalainen. Erä keskeytetään ja Joonaa kylkeen tullut kilpakumppanin kelkan suksi tekee sen verran pahaa jälkeä, että Joona siirretään ambulanssilla sairaalaan.

”Toisessa alkuerässä sain vähän huonon lähdön ja toisessa kurvissa lensin kelkan kyydistä pois ja toinen kelkka tuli minulle alaselkään/kylkeen.
Kuvauksista löyty lannerangassa murtuma, mutta halvaantumisen vaaraa ei ole. Harmitus on tietenkin kova, kun vauhti kasvoi koko kauden ajan hurjasti ja alettiin olemaan ns. Kärkisakissa.”
Joona kävelee jo avustetusti ja paranemisprosessi on saatu mahtavasti käyntiin. Karjalaiselle annetaan koko tiimin pyyteetön tuki paranemisprosessiin ja nähdään tämä gladiaattori vielä radalla, se on varma!

Pro -luokista tuli entistä jännittävämpi, sillä hiukan vähäluminen rata kului tietenkin päivän aikana, vaikkakin tampparikuljettajat pitivät sitä parhaassa mahdollisessa kunnossa koko päivän.

Mikko Osmo lähti hyvällä tunnelmalla tulevaan osakilpailuun vaikkakin pistetilanne on tiukka tällä hetkellä. Laivakankaalla keli oli onneksi selkiytynyt, joten alkuerät ja finaalit päästiin ajamaan todellisessa ameriikan meiningissä upealla valaistuksella. Ensimmäisessä alkuerässä Mikko Kärkeen, mutta toisella kierroksella hätäkatkaisin lipsahtaa paikaltaan ja kilpakumppanit pääsevät ohittamaan. Kovalla nousulla Mikko kuitenkin erän toinen ja Juuso Loukko vahvalla ajolla viides.
Toisessa alkuerässä Juuso Loukko ampaisee itsensä oman erän toiseksi hiuksen hienolla erolla voiton ottaneesen Pär Vikmaniin. Mikko saa myös hyvän lähdön omassa erässään ja aloittaa taistelun kärkipaikasta Edward Molandin kanssa. Moland vie tällä kertaa pitemmän korren ja nappaa voiton.
Juuso Loukko joutuu hakemaan vielä eturivin paikka Last Change -erästä ja totuttuun tapaan suomen nopein kelkkakauppias hoitaa varmalla ajolla itselleen ykköspaikan. 

Illan finaaleissa Osmo jää hiukan lähdössä sumppuun ja joutuukin lähtemään pienelle takaa-ajo matkalle. Mikko nostaa itsensä neljänneksi, mutta silminnähden kaikki ei ole alustan ostalta kunnossa ja Mikon ajaminen näyttää vaikealta. Näkyvyys kuljettajalle on puhdas nolla, kun loskaa lentää naamalle. Mikko lopputuloksissa neljäs. Juuso Loukko taistelee myös omista SM -pisteistään todella hyvin ja tuo Lynx RS:än maaliin seitsemäntenä.

Sunnuntaina koettiin kelin osalta yksi haastavimmista kelkkakilpailuista miesmuistiin. Taivaalta tuli vettä, räntää, lunta ja tuuli napakoitui päivän aikana todella koviin lukemiin, mikä vaikeutti ajoa huomattavasti.
Päivän aloitti Emil Herten Juniorit 11-14 -luokassa. Herten olikin todella hyvässä kunnossa tänä viikonloppuna ja naputteli molemmista alkueristä voiton itselleen. Finaalissa keli olikin muuttunut uudelleen radikaalisti, joten hyppyjä joutui hiukan katsomaan kriittisemmin kovan tuulen vuoksi. Todella tiukan finaalitaiston jälkeen Herten joutuu taipumaan nelospaikkaan, mikä on kovatasoisessa luokassa todella kova suoritus.

Ilta toi tullessaan illan Pro -finaalin, mutta myös todella ankarat keliolosuhteet. Lunta ja räntää satoi todella kovassa tuulessa hirvittävät määrät ja tämä vaikeutti todella paljon kuljettajien näkyvyyttä. Mikolle saatiin Lynx RS oikeisiin säätöihin edellisenä päivänä ja nyt alusta olikin käteen käypänen. Ensimmäisestä alkuerästä Mikolle ykköspaikka, joka kertoo että varikkotiimi teki huimaa työtä. Juuso Loukko naputteli myös todella hyvän erän alle ollen saman alkuerän neljäs.
Toisessa alkuerässä Alexander Waeraas saa kärkipaikan ja Mikko Osmo hänen takapuskuria jahtamaan. Lopputulokissa Waeraas on nopeampi ja Mikolle toisesta alkuerästä kakkospaikka. Juuson toisessa alkuerässä kova porukka edellä, Keskiaho, Hietalalahti ja Puhakka, mutta Juuso todella hyvällä ajolla neljäs. Juuso joutuu vielä Last Change -lähdön kautta finaalin eturivin paikkaa hakemaan ja kuten aikaisemminkin sieltä napsahti voitto, joten Juuso eturiviin.

Finaalissa tuuli senkun yltyi ja varikolla puhuttiin pahimmasta kilpailukelistä koskaan, joka kertoo sunnuntai-illan tunnelmasta. Finaalista Mikolle ja juusolle hyvät lähdöt, mutta Holeshot paikka sumppuuntuu ja matkaan lähdetään porukan keskivaiheilta. Keli tekee ajamisesta todella haastavaa näkemisen kannalta, mutta Mikko kipuaa kuski kuskilta aina neljänneksi. Juuso pitää hyvin paikkaansa ja muita takanaan ollen lopputulokissa yhdeksäs. Mikolla hiukan epäonnea finaalissa mukana, kun kierroksella ohitettavat eivät tuiskeessa huomaa Mikon olevan nopeampi ja tekevät ohittamisen lähes mahdottomaksi. Viimeisessä mutkassa Jarno Hietalahti pääsee kuin varkain vielä sujahtamaan ohi Mikosta ja Osmo tässä finaalissa viides.

Äärimmäisen haastava viikonloppu on nyt takana ja katseet ovat kohti Oulun Stadioncross -kilpailua tulevana viikonloppuna! Mukana Oulussa lähes koko tiimi, joten tervettuloa kannustamaan tiimin kuljettajia Oulun pesäpallostadionille!

121 Comments

 1. the best airbnb to stay in

  4 lokakuun, 2021 at 2:14 am

  … [Trackback]

  […] There you can find 82819 more Info to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 2. Buy Guns Online

  28 joulukuun, 2021 at 5:06 pm

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 3. best cvv

  15 tammikuun, 2022 at 7:59 am

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 4. kardinal stick

  1 helmikuun, 2022 at 2:18 am

  … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 5. maid service raleigh nc

  8 helmikuun, 2022 at 6:02 pm

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 6. สโบเบ็ต

  3 maaliskuun, 2022 at 3:10 am

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 7. relx

  4 maaliskuun, 2022 at 4:56 am

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 8. funkymedia opinie

  16 maaliskuun, 2022 at 2:45 pm

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 9. Firearms For Sale

  19 maaliskuun, 2022 at 1:44 am

  … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 10. Guns For Sale Online

  4 huhtikuun, 2022 at 3:07 am

  … [Trackback]

  […] There you will find 61401 additional Information to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 11. sbo

  6 huhtikuun, 2022 at 2:31 am

  … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 12. Firearms For Sale

  11 huhtikuun, 2022 at 1:27 pm

  … [Trackback]

  […] There you can find 11355 additional Info to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 13. beer777

  26 huhtikuun, 2022 at 3:15 am

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 14. 홀덤

  28 huhtikuun, 2022 at 1:30 am

  … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 15. beer777

  1 toukokuun, 2022 at 2:20 am

  … [Trackback]

  […] There you will find 88344 additional Info to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 16. pgslot99th

  1 toukokuun, 2022 at 3:48 am

  … [Trackback]

  […] There you can find 31631 more Info on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 17. ล่องเรือเจ้าพระยา

  2 toukokuun, 2022 at 2:13 am

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 18. สล็อตวอเลท ไม่มีขั้นต่ำ

  2 toukokuun, 2022 at 2:34 am

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 19. basics

  5 toukokuun, 2022 at 1:46 am

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 20. buy cz guns

  5 toukokuun, 2022 at 5:26 pm

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 21. คาสิโนออนไลน์เว็บตรง

  12 toukokuun, 2022 at 1:30 am

  … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 22. Pgslot

  12 toukokuun, 2022 at 1:31 am

  … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 23. บอลโลกโซนยุโรป

  27 toukokuun, 2022 at 2:13 am

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 24. Netflix bez VPN

  27 toukokuun, 2022 at 3:47 pm

  Netflix bez VPN

  Netflix bez VPN

 25. Netflix

  28 toukokuun, 2022 at 12:35 pm

  Netflix

  Netflix

 26. design-human.ru

  30 toukokuun, 2022 at 9:36 pm

  design-human.ru

  design-human.ru

 27. WordPress Hosting

  30 toukokuun, 2022 at 10:12 pm

  … [Trackback]

  […] Here you can find 57281 additional Info to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 28. projectio

  2 kesäkuun, 2022 at 3:59 am

  projectio

  projectio

 29. moskva psiholog online

  2 kesäkuun, 2022 at 4:44 am

  moskva psiholog online

  moskva psiholog online

 30. psy online

  2 kesäkuun, 2022 at 8:27 pm

  psy online

  psy online

 31. uels ukrain

  5 kesäkuun, 2022 at 2:41 pm

  uels ukrain

  uels ukrain

 32. psychedelic magic mushroom coffee

  8 kesäkuun, 2022 at 1:50 am

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 33. Godrej Splendour

  9 kesäkuun, 2022 at 6:28 pm

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 34. DPTPtNqS

  11 kesäkuun, 2022 at 12:45 am

  DPTPtNqS

  DPTPtNqS

 35. qQ8KZZE6

  11 kesäkuun, 2022 at 3:27 am

  qQ8KZZE6

  qQ8KZZE6

 36. D6tuzANh

  11 kesäkuun, 2022 at 4:09 am

  D6tuzANh

  D6tuzANh

 37. SHKALA TONOV

  11 kesäkuun, 2022 at 9:16 pm

  SHKALA TONOV

  SHKALA TONOV

 38. Øêàëà òîíîâ

  12 kesäkuun, 2022 at 2:52 am

  Øêàëà òîíîâ

  Øêàëà òîíîâ

 39. russianmanagement.com

  12 kesäkuun, 2022 at 8:39 am

  russianmanagement.com

  russianmanagement.com

 40. chelovek-iz-90-h

  12 kesäkuun, 2022 at 11:48 am

  chelovek-iz-90-h

  chelovek-iz-90-h

 41. hho kits for cars/47% Fuel-Saving Plug-N-Play HHO Kit HHO generator Hydrogen kits for cars trucks

  12 kesäkuun, 2022 at 2:54 pm

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 42. Read More

  12 kesäkuun, 2022 at 10:17 pm

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 43. best ccv shop

  14 kesäkuun, 2022 at 11:07 am

  … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 44. 3Hk12Bl

  14 kesäkuun, 2022 at 3:45 pm

  3Hk12Bl

  3Hk12Bl

 45. 3NOZC44

  14 kesäkuun, 2022 at 4:56 pm

  3NOZC44

  3NOZC44

 46. 01211

  14 kesäkuun, 2022 at 8:45 pm

  01211

  01211 21546

 47. tor-lyubov-i-grom

  15 kesäkuun, 2022 at 9:44 am

  tor-lyubov-i-grom

  tor-lyubov-i-grom

 48. film-tor-2022

  15 kesäkuun, 2022 at 10:19 am

  film-tor-2022

  film-tor-2022

 49. hd-tor-2022

  15 kesäkuun, 2022 at 10:57 am

  hd-tor-2022

  hd-tor-2022

 50. hdorg2.ru

  15 kesäkuun, 2022 at 12:30 pm

  hdorg2.ru

  hdorg2.ru

 51. Psikholog

  16 kesäkuun, 2022 at 10:19 am

  Psikholog

  Psikholog

 52. prima diet review

  17 kesäkuun, 2022 at 7:22 pm

  … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: teamloukko.com/sm-sarjan-kolmas-kisaviikonloppu-ajettiin-ankarissa-olosuhteissa-torniossa/ […]

 53. netstate.ru

  17 kesäkuun, 2022 at 10:49 pm

  netstate.ru

  netstate.ru

 54. Link

  21 kesäkuun, 2022 at 6:19 pm

  Link

  Link

 55. tor-lyubov-i-grom.ru

  25 kesäkuun, 2022 at 11:08 am

  tor-lyubov-i-grom.ru

  tor-lyubov-i-grom.ru

 56. psy

  26 kesäkuun, 2022 at 12:45 pm

  psy

  psy

 57. chelovek soznaniye mozg

  26 kesäkuun, 2022 at 5:53 pm

  chelovek soznaniye mozg

  chelovek soznaniye mozg

 58. bit.ly

  28 kesäkuun, 2022 at 11:30 am

  bit.ly

  bit.ly

 59. cleantalkorg2.ru

  30 kesäkuun, 2022 at 3:10 pm

  cleantalkorg2.ru

  cleantalkorg2.ru

 60. bucha killings

  2 heinäkuun, 2022 at 2:23 pm

  bucha killings

  bucha killings

 61. War in Ukraine

  2 heinäkuun, 2022 at 3:13 pm

  War in Ukraine

  War in Ukraine

 62. Ukraine

  2 heinäkuun, 2022 at 3:58 pm

  Ukraine

  Ukraine

 63. Ukraine news – live

  2 heinäkuun, 2022 at 4:39 pm

  Ukraine news – live

  Ukraine news – live

 64. The Latest Ukraine News

  2 heinäkuun, 2022 at 7:50 pm

  The Latest Ukraine News

  The Latest Ukraine News

 65. site

  6 heinäkuun, 2022 at 1:08 am

  site

  site

 66. stats

  7 heinäkuun, 2022 at 8:05 am

  stats

  stats

 67. Ukraine-war

  10 heinäkuun, 2022 at 8:07 pm

  Ukraine-war

  Ukraine-war

 68. movies

  11 heinäkuun, 2022 at 1:02 am

  movies

  movies

 69. gidonline

  11 heinäkuun, 2022 at 2:14 am

  gidonline

  gidonline

 70. mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

  14 heinäkuun, 2022 at 6:19 pm

  mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

  mir dikogo zapada 4 sezon 4 seriya

 71. web

  15 heinäkuun, 2022 at 6:34 pm

  web

  web

 72. film.8filmov.ru

  16 heinäkuun, 2022 at 10:30 am

  film.8filmov.ru

  film.8filmov.ru

 73. video

  18 heinäkuun, 2022 at 6:51 am

  video

  video

 74. film

  20 heinäkuun, 2022 at 12:24 pm

  film

  film

 75. liusia-8-seriiaonlain

  29 heinäkuun, 2022 at 7:24 pm

  liusia-8-seriiaonlain

  liusia-8-seriiaonlain

 76. smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

  30 heinäkuun, 2022 at 11:16 pm

  smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

  smotret-polnyj-film-smotret-v-khoroshem-kachestve

 77. filmgoda.ru

  3 elokuun, 2022 at 6:28 am

  filmgoda.ru

  filmgoda.ru

 78. rodnoe-kino-ru

  4 elokuun, 2022 at 12:42 am

  rodnoe-kino-ru

  rodnoe-kino-ru

 79. stat.netstate.ru

  6 elokuun, 2022 at 7:54 am

  stat.netstate.ru

  stat.netstate.ru

 80. sY5am

  10 elokuun, 2022 at 5:18 pm

  sY5am

  sY5am

 81. Dom drakona

  17 elokuun, 2022 at 3:53 am

  Dom drakona

  Dom drakona

 82. JGXldbkj

  17 elokuun, 2022 at 5:52 am

  JGXldbkj

  JGXldbkj

 83. aOuSjapt

  17 elokuun, 2022 at 6:56 am

  aOuSjapt

  aOuSjapt

 84. ìûøëåíèå

  18 elokuun, 2022 at 1:30 pm

  ìûøëåíèå

  ìûøëåíèå

 85. psikholog moskva

  18 elokuun, 2022 at 3:14 pm

  psikholog moskva

  psikholog moskva

 86. Usik Dzhoshua 2 2022

  19 elokuun, 2022 at 12:29 pm

  Usik Dzhoshua 2 2022

  Usik Dzhoshua 2 2022

 87. Dim Drakona 2022

  21 elokuun, 2022 at 12:12 am

  Dim Drakona 2022

  Dim Drakona 2022

 88. TwnE4zl6

  22 elokuun, 2022 at 1:23 pm

  TwnE4zl6

  TwnE4zl6

 89. psy 3CtwvjS

  24 elokuun, 2022 at 1:45 pm

  psy 3CtwvjS

  psy 3CtwvjS

 90. lalochesia

  29 elokuun, 2022 at 7:48 pm

  lalochesia

  lalochesia

 91. film onlinee

  4 syyskuun, 2022 at 1:18 pm

  film onlinee

  film onlinee

 92. programma peredach na segodnya

  4 syyskuun, 2022 at 8:58 pm

  programma peredach na segodnya

  programma peredach na segodnya

 93. psycholog-v-moskve.ru

  10 syyskuun, 2022 at 5:37 pm

  psycholog-v-moskve.ru

  psycholog-v-moskve.ru

 94. psycholog-moskva.ru

  10 syyskuun, 2022 at 6:24 pm

  psycholog-moskva.ru

  psycholog-moskva.ru

 95. 3qAIwwN

  13 syyskuun, 2022 at 6:43 pm

  3qAIwwN

  3qAIwwN

 96. video-2

  16 syyskuun, 2022 at 8:43 am

  video-2

  video-2

 97. sezons.store

  17 syyskuun, 2022 at 4:54 am

  sezons.store

  sezons.store

 98. socionika-eniostyle.ru

  18 syyskuun, 2022 at 1:53 pm

  socionika-eniostyle.ru

  socionika-eniostyle.ru

 99. psy-news.ru

  19 syyskuun, 2022 at 3:56 am

  psy-news.ru

  psy-news.ru

 100. 000-1

  22 syyskuun, 2022 at 7:16 am

  000-1

  000-1

 101. 3SoTS32

  22 syyskuun, 2022 at 8:06 am

  3SoTS32

  3SoTS32

 102. 3DGofO7

  22 syyskuun, 2022 at 9:09 am

  3DGofO7

  3DGofO7

 103. wwwi.odnoklassniki-film.ru

  30 syyskuun, 2022 at 12:27 pm

  wwwi.odnoklassniki-film.ru

  wwwi.odnoklassniki-film.ru

 104. rftrip.ru

  6 lokakuun, 2022 at 3:39 am

  rftrip.ru

  rftrip.ru

 105. dolpsy.ru

  10 lokakuun, 2022 at 8:54 am

  dolpsy.ru

  dolpsy.ru

 106. kin0shki.ru

  17 lokakuun, 2022 at 1:46 pm

  kin0shki.ru

  kin0shki.ru

 107. 3o9cpydyue4s8.ru

  17 lokakuun, 2022 at 3:43 pm

  3o9cpydyue4s8.ru

  3o9cpydyue4s8.ru

 108. mb588.ru

  18 lokakuun, 2022 at 6:59 pm

  mb588.ru

  mb588.ru

 109. history-of-ukraine.ru news ukraine

  19 lokakuun, 2022 at 11:00 am

  history-of-ukraine.ru news ukraine

  history-of-ukraine.ru news ukraine

 110. newsukraine.ru

  19 lokakuun, 2022 at 2:26 pm

  newsukraine.ru

  newsukraine.ru

 111. edu-design.ru

  24 lokakuun, 2022 at 11:02 pm

  edu-design.ru

  edu-design.ru

 112. tftl.ru

  25 lokakuun, 2022 at 10:59 am

  tftl.ru

  tftl.ru

 113. brutv

  30 lokakuun, 2022 at 6:03 am

  brutv

  brutv

 114. site 2023

  1 marraskuun, 2022 at 7:45 pm

  site 2023

  site 2023

 115. sitestats01

  17 marraskuun, 2022 at 2:35 am

  sitestats01

  sitestats01

 116. 1c789.ru

  17 marraskuun, 2022 at 11:52 am

  1c789.ru

  1c789.ru

 117. cttdu.ru

  17 marraskuun, 2022 at 12:41 pm

  cttdu.ru

  cttdu.ru

 118. 1703

  22 marraskuun, 2022 at 2:02 pm

  1703

  1703

 119. hdserial2023.ru

  22 marraskuun, 2022 at 3:03 pm

  hdserial2023.ru

  hdserial2023.ru

 120. serialhd2023.ru

  22 marraskuun, 2022 at 8:03 pm

  serialhd2023.ru

  serialhd2023.ru

 121. matchonline2022.ru

  23 marraskuun, 2022 at 1:38 am

  matchonline2022.ru

  matchonline2022.ru

Comments are closed.