Loukko.com tukema kuljettaja Harri Kullas juhli kolmatta kertaa peräkkäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina.

Iso-Britannian mestaruussarjassa tänäkin vuonna menestykselä ajava Harri Kullas saapui Orimattilaan taskussaan Viron mestaruussarjan osakilpailun voitto lauantailta. Ammattikuljettaja vei sunnuntaina kahden edellisen SM-osakilpailun tapaan voitot MX1-luokan kummassakin erässä sekä MX1- ja MX2-luokkien yhteisessä superfinaalissa. Orimattilassa kilpailtiin kaatosateiden säestämässä päivässä erittäin vetisellä radalla.

– Viron kisassa oli vettä aivan älyttömästi ja nyt Orimattilassakin ajettiin märissä oloissa. Järjestäjät tekivät hyvää työtä radan suhteen, vaikka olosuhteet olivat vaikeat. Radalla oli toisessa erässä hyvää ja pitkää spooria röykkyjen kera. Piti oikein ajamalla ajaa, Kullas kertoi.
– Jere Haavisto hiillosti minua ensimmäisen erän alussa, kunnes kiristin vauhtiani. Hän on kyllä hyvä erien aluissa, jolloin hänellä on kova vauhti ja hyvä ”tatsi”. Minulle erän alut ovat vähän heikompia, joten siinä syntyi kovaa kisaa. Lopulta kaikki voitot tulivat aika selkeällä erolla muihin.

Karkkilan osakilpailun väliin jättänyt Kullas nousi jo toiseksi kokonaistuloksissa.

Alex Tapio #885

Aamun ei lähtenyt parh alla mahdollisella ajolla käyntiin. Aika-ajo P14

Ensimmäinen erä. Puomilta lähti hyvin mutta kurvissa jouduin ulos ja tipuin monta sijaa. Koko erä tehtiin nousua ja erän puolivälissä alkoikin kaatosade ja ukkonen. Siitä ajo lähti parantumaan ja sain edellä olevia kiinni. Aika kuitenkin loppui kesken ja maalissa P9

Toinen erä. Startissa taas sarvet kolisivat ja tipuin porukan toiseksi viimeiseksi. Ajo oli kuitenkin hyvää ja nousin viimeisellä kierroksella sijalle 9. Maalissa P9

Superfinaali. Superfinaalissa yritin todella parantaa starttia. Puomilta lähtikin ihan hyvin mutta ensimmäisessä kurvissa joku ajoi kylkeeni ja siitä kaaduin. Nousin pystyyn ja lähdin jahtaamaan muita. Maalissa MX1 luokan 13.

Heikki Vähäpesola #884

Lauantaina ajoin MX125 luokassa, ensimmäisen erän lähtö oli puomilta ihan hyvä, pyörä kumminkin hiukan hyytyi suoralla. 10 sakissa lähdössä. Kovaa vääntöä yrittäen nousta kohti kärkeä. 4 sijalla ajoin pitkään muutama tuli erän lopussa ohi maalissa 6.

Toinen erä, lähtö epäonnistui, lähtösuora oli pehmeä ja jäin kärjestä. Kärki pääsi lähtemään karkuun, erän aikana nousin kumminkin kuudenneksi ja sillä sijalla maaliin. Total 6.

Sunnuntaina ajoin luokassa MXJ, ensimmäinen erä, sain hyvän rytmin päälle ja lähdin erään 10 sakissa. Kärki ei päässyt karkuun ja pääsin nostamaan erän aikana sijoitusta. Nousin jo kolmanneksi, muutama meni ohi olin 5 ja harmillisesti pyörästä loppui bensa ennen maalia ja erä jäi kesken. Tuloksissa 9.

Toinen erä, lähtö ei onnistunut ja rata oli huonommassa kunnossa toi lisää haastetta erään. Vaikea ohittaa yksilinjaisella radalla. Ajon aikana nousin kärkeä kohti ja maalissa 6. Total 6. Seuraava SM-osakilpailu ajetaan kotiradallani Alavudella.

Veetu Salminen #265

Rata oli haastava, vettä tuli, kun olisi suihkussa ollut. Ukkonen jyrisi ja salamat iskivät taivaalla. Aika-ajossa ajoin vain kolme kierrosta ja tulin pois. sijoitus 24. Ensimmäisessä erässä ajo oli ihan hyvää, vaikka kurainen ja äestetty rata toi haastetta. Kaaduin muutaman kerran ja se toki tiputti sijoitusta maalissa olin 21.

Toinen erä alkoi auringon paisteessa siihen saakka, kunnes tutustumiskierros alkoi, silloin vesihana aukesi ja taivaalta tuli kunnolla vettä. Ajo kulki hiukan paremmin, kun ensimmäisessä erässä. Kurainen ja pehmeä rata toi haasteita ajoon sijoitus 20 ja SM- pisteitä sain yhden. Kiitos tiimille ja tukijoille tuesta ja kannustuksesta.

Seuraava kilpailu ajetaan Torniossa 7.8. SML Loukko.com MX-Liigan 5/7 osakilpailu. Yhteistuloksissa olen nyt 35/108.

7 Comments

 1. dumps store

  8 tammikuun, 2022 at 5:31 pm

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: teamloukko.com/sm-motocross-orimattilassa-ajettiin-kaatosateessa-ja-rata-oli-haastava-pienemmille-pyorille-loukko-com-teamin-kuski-harri-kullas-ajoi-vahvasti-vieden-kaikkien-erien-voitot/ […]

 2. 3greensboro

  13 tammikuun, 2022 at 4:10 am

  2constitute

 3. gay chat line charlotte nc

  14 tammikuun, 2022 at 1:55 pm

  chat gay vegas https://bjsgaychatroom.info/

 4. chat with gay stranger

  14 tammikuun, 2022 at 6:38 pm

  free gay live chat https://gaytgpost.com/

 5. gay sex chat rooms

  14 tammikuun, 2022 at 11:04 pm

  best free gay chat for curious https://gay-buddies.com/

 6. macrosonic dating sim gay

  15 tammikuun, 2022 at 10:44 pm

  gay dating red flags https://speedgaydate.com/

 7. relx

  25 tammikuun, 2022 at 4:21 am

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: teamloukko.com/sm-motocross-orimattilassa-ajettiin-kaatosateessa-ja-rata-oli-haastava-pienemmille-pyorille-loukko-com-teamin-kuski-harri-kullas-ajoi-vahvasti-vieden-kaikkien-erien-voitot/ […]

Comments are closed.