Luonto näytti voimansa Alavuden SM-Motocross kilpailuissa. Kilpailut jouduttiin keskeyttämään radan mentyä vaaralliseen kuntoon kovan vesisateen vuoksi sunnuntaina. MXJ luokan toinen erä  ja MX1 & MX2 Superfinaali jäi kokonaan ajamatta. MXC/A luokan molemmat erät keskeytettiin. Loukko.com oli hyvin esillä varikolla ja radalla. KTM ja GASGAS pyörien 2022 mallit mukana.

MX1 luokan Alex Tapio #885 kotiradallaan Murronevalla.
Aika-ajo sija 10. Kuskin kommentit,
Ensimmäisessä erässä hyvä lähtö ja lähdin 3 sijalta toisesta kurvista vetämään erää. Maalissa P6. Tämän kauden paras eräsijoitus.
Toinen erä. Lähtö ei ollut ihan yhtä hyvä joten lähdin ajamaan edellä olevista ohi. Tein takasuoralla virheen pateissa ja kaaduin kun eturengas haukkasi pehmeään hiekkaan. Siitä lähdin viimeiseltä sijalta nousemaan kunnes ohitustilanteessa ohitettava piti pintansa ja siinä kaaduin toisen kerran. Maalissa P11.
Yhteistulosten 9 tänään.
Ensimmäisessä erässä pääsin näyttämään vauhtiani ja jälleen kerran oli mahtavaa vetää ”kotiyleisön” sekä sukulaisten ja tuttujen kannustamana!

 

 

MX125 ja MXJ luokan Heikki Vähäpesola #884 kotiradallaan ajoi kovia suorituksia.

Lauantai MX125 luokka, Aika-ajo 6
Kuskin kommentit,
Ensimmäinen erä, sain hyvän lähdön olin 10 joukossa ensimmäisessä kurvissa. Pääsin vielä muutaman kuskin ohi. Nousin seitsemänneksi. Kilpailun edetessä yritin nostaa sijoitustani vaikka rata oli haastavassa kunnossa sateen vuoksi. Radan kunnon vuoksi piti ajon aikana olla tarkkana ajolinjoista ettei tule kaatumisia. Ruutulipulla olin 4.
Toinen erä, tasainen lähtö aikalailla samanlainen kun ensimmäisessä erässä. Kärki pääsi hiukan karkaamaan, vaikka pystyin sijoitusta nostamaan erän aikana. Rata oli erilainen kun mitä se on ollut treenatessa. Hyvä sijoitus kumminkin olin 5. Bodiumille havittelin ja melkein siinä onnistuin olin yhteistuloksissa 5.
Sunnuntai MXJ luokka missä Heikki ajaa 125cc pyörällä osa kuskeista ajaa 250cc pyörillä. Aika-ajo 10.
Kuskin kommentit,
Ensimmäinen erä, Otin ulkoa lähtöpaikan, pääsin ensimmäisessä kurvissa hyvin ohittamaan kuskeja. Toisessa mutkassa jäin sitten sumppuun. Muutaman sijoituksen menetin. Yritin heti nostaa sijoitustani olin noin 9. Neljä kuskia meni edessäni samaa uraa ja ensimmäinen kun niistä kaatui kaatui ne muutkin. Minä pääsin niistä kaikista ohi nousin 5. Hiukan alkoi jo tuntua väsymys ajossa, tulin maaliin 5. Toista erää ei ajettu radan mentyä vaaralliseksi runsaan sateen vuoksi. Yhteistulosten 5.

 

MXC/A luokan Veetu Salminen #265
Aika-ajo sija 29, rata oli kuskille uusi. Viikkoa aikaisemmin Veetu kävi radalla ensimmäistä kertaa ajamassa.
Kuskin kommentit,
Ensimmäinen erä, lähtö oli erittäin hyvä, ensimmäisessä mutkassa 10 joukossa. Kuskeja melkein puomillinen paikalla. Pystyin ajamaan erää 2o joukossa ja harmillisesti edessäni olevat 2 kuskia törmäsivät ilmassa toisiinsa ja kaatui. Minä heti niiden perässä hyppäsin samaan läjään. Jäin radalle makaamaan en pystynyt nousemaan, selkääni sattui ja löin pääni. Ensiapu tuli paikalle ja erä jouduttiin keskeyttämään. Minut kannettiin paareilla ensiapuun missä lääkäri tutki paremmin ja totesi että oli onnea matkassa kun pahemmilta vammoilta vältyttiin. Sain luvan ajaa seuraavan erän. Kävin Töyrylällä ennen toista erää hierottavana ja selkääni laitettiin kinesioteippi tukemaan lihakseen tullutta tälliä.
Toinen erä, lähdössä en pystynyt hyvään suoritukseen jäin puolenvälin paikkeille. Kuski kaatui taas edessäni ja niin minäkin. Vesisade oli jo aika rankkaa ja kura lensi. Rata alkoi muuttua hyvin haasteelliseksi ja pyöriä jäi kuraan kiinni. Ensimmäisen erän kipeät lihakset tekivät ajosta aika hankalaa ja lasit olivat tukossa. Menin ratavarikolle ja keskeytin ajoni. Eikä mennyt kuin muutama minuutti niin muidenkin ajo keskeytettiin radan mentyä sateesta huonoon kuntoon.

 

Team Tukijat 2021

Loukko.com TeamLoukko.com
Vhj-service oy
Duell Finland MOTOREX Powersports #Dunlop
Isojoen Konehalli Oy #hikoki
#onnenvuorensora
K-citymarket Kauhajoki
#IKH
Provion Oy
Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy

3 Comments

 1. marlin 336c

  1 lokakuun, 2021 at 6:43 pm

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: teamloukko.com/sm-motocross-alavus-viikonloppuna-oli-onnistumisia-ja-epaonnea-kilpailuissa/ […]

 2. relx

  4 tammikuun, 2022 at 2:44 am

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: teamloukko.com/sm-motocross-alavus-viikonloppuna-oli-onnistumisia-ja-epaonnea-kilpailuissa/ […]

 3. slotxoth

  5 tammikuun, 2022 at 7:37 am

  … [Trackback]

  […] There you can find 31628 more Info on that Topic: teamloukko.com/sm-motocross-alavus-viikonloppuna-oli-onnistumisia-ja-epaonnea-kilpailuissa/ […]

Comments are closed.