Loukko.com Racing Team snowcross SM-kausi päättyi menestyksekkäästi mitaleihin Paljakassa.

Snowcross SM -kauden päätöskilpailu ajettiin lumisissa ja aurinkoisissa merkeissä Paljakan laskettelurinteillä. Tiimin kuljettajista Joona Karjalainen ja Emil Herten lähtivät taistelemaan SM mestaruuksista tiukassa sarjatilanteessa.

Lauantaina Pro Lite -kuljettaja Joona Karjalainen lähti jahtamaan kauden päätökseen kirkkainta SM -mitalia. Muutamien pisteiden erolla Joonalla oli mahdollisuus ottaa itselleen SM kulta. Alkueristä Joonalle voitto sekä seitsemäs sija. Riku Lauhaluoma ajoi myös hienosti alkuerien kuudenneksi ja yhdeksänneksi. Finaalissa lauantaina Joonalle kolmas sija, joten jännitystä saatiin sunnuntaille asti. Lauhaluoma hienosti finaalin kuudes.

Sunnuntaina radalle astuivat myös Emil Herten, joka ajoi ensimmäisen alkuerän voittoon ja oli toisessa alkuerässä neljäs. Finaalissa nuori Herten jäi neljänneksi, mutta varmisti tällä itselleen SM -pronssia!

Veeti Loukko oli alkuerissä oman luokkansa viides ja kuudes. Finaalissa Veeti todella hyvällä ajolla kahdeksas.

Sunnuntaina pistetilanne tiukkeni Pro Lite -luokassa entisestään ja Karjalainen ampaisi ensimmäisen alkuerän voittoon ja toisessa seitsemänneksi. Lauhaluoma hienosti molemmista neljänneksi ja viidenneksi.

FInaalissa nähtiinkin huima taisto ja loppujen lopuksi Joona kolmanneksi ja varmisti tällä itselleen SM Hopeaa! Riku Lauhaluoma hienosti myös finaalin viides.

Loukkaantumisesta parantunut Mikko Osmo kävi myös väläyttelemässä vanhaa vauhtiaan ja olikin Pro -luokan lauantaina finaalin viides ja sunnuntaina kolmastoista.

Tiimin mukana vuosikymmenen kulkenut Pieti Puhakka ajoi SM pronssille ja päätti snowcross -uransa Paljakan rinteille. Iso kiitos Puhakalla upeista vuosista ja ystävyydestä radan ulkopuolella! Kilpailut loppuu, mutta ystävyys jatkuu!

Tuhannet kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, mekaanikoille, perheille ja Loukko.com:lle mahtavasta SM -kaudesta!

Mahtava kausi on nyt takanapäin ja katseet kiinnityvät Motocross -kauteen sillä tiimin kuljettajat nähdään Loukko.com MX Liigassa ja tietenkin Motocross SM -sarjassa mukana.