Loukko.com Racing Team kuljettajat kutsuttiin Itävaltaan Bacher Skidoo Summercross kutsukilpailuun. Wildkogel alueella alpeilla järjestettävään kilpailuun matkustivat Petter Nårsa, Riku Lauhaluoma ja Emil Herten.

Kuvan kauniissa Itävallan alpeilla ajettiin pohjoismaiden ja euroopan kovimmista kuljettajista koostunut kutsukilpailu. Kuljettaja kattaukseen kuuluivat mm. Oskar Norum, Elias Ishoel sekä maailmanmestari Petter Nårsa.

Itävallan alpeille lähdettiin Riku Lauhaluoman ja Emil Herttenin kanssa mekaanikkoineen suomesta sekä tiimissä mukana oleva Petter Nårsa ruotsista.

Kilpailupäivä valkeni hyvinkin aurinkoisissa merkeissä 2204 metrin korkeudessa Wildkogelissa. Lyhyt ja nopea rata tarjoili varsin haastavan kilpailupäivän. Kutsukilpailussa jokaisella kuljettajalla oli yhteensä neljä lähtöä ja jokainen pääsi ajamaan toisiaan vastaan.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen luonto näytti voimansa ja kilpailu keskeytettiin runsaan vesisateen sekä myrskyn vuoksi. Emil Herten ehti ajaa ensimmäisen eränsä ollen hienosti kolmas.

Riku Lauhaluoma oli alkuerissään viides ja seitsemäs. Muutaman ajetun erän jälkeen Myrsky iskee uudelleen ja kilpailu joudutaan taas keskeyttämään.

Sää olosuhteista johtuen kilpailun kulkua jouduttiin lyhentämään ja Emil sekä Riku joutuivat Last Change erään.
Last Changes tiukan taiston jälkeen molemmat nuorukaiset tippuivat finaalin ulkopuolelle, mutta taistelu oli kyllä kovaa luokkaa maailman tähtien kanssa.

Petter Nårsa selvitti tiensä suoraan alkueristä finaaliin ja sai vastaansa mm. Oskar Norumin ja Elias Ishoelin.
Finaalissa Norum sekä Ishoel ottivat kärkipaikat ja Nårsa tiukasti takaa-ajoon. Finaalin puolivälissä Ishoel loukkaa itsensä hypyn alastulossa ja keskeyttää kilpailun. Nårsa lopulta Norum takana hopealle ja Oskar Norum voittoon.

Kuljettajien ja mekaanikkojen puolesta todella menestyksekkäästä kaudesta 2022 ja ennen kaikkea kiitos unohtumattomasta reissusta Itävaltaan. Kisareissusta tulossa video juhannuksen jälkeen ja tunnelmia paikan päältä, joten olkaa kuulolla!