SML Loukko.com MX-liigan kausi 2021 päättyi Sipoossa viikonloppuna. Loukko panosti kilpailuun ja toi runsaasti tuotteita näytille ja myyntiin Sipoon Moottorikerhon järjestämään finaaliin. Lauantaina ajoivat juniorit ja sunnuntaina Top250 kuljettajat.

Kuva Xracing Jani Hovi

Lauantaina tiimin kuljettajista ajoi Veetu Salminen, joka on kauden aikana tehnyt hyvää tasaista tulosta. Veetua hiukan haittasi pieni flunssa mutta silti lunasti paikan A-finaalissa MXC/B kuskeista ajaen sijoitukset 25 ja 19 yhteistuloksissa 24. Koko kauden tuloksissa 36/119.

Veetun kommentti,

Hiukan flunssa haittasi ajoa. Tavoitteet täyttyivät, ja kausi on nyt ajettu. Vielä Hyvinkäällä joukkuekilpailu tulevana sunnuntaina. Kiitos Loukko.com Racing Teamille kaudesta, on hienoa kuulua porukkaan missä nuoremmatkin kuljettajat saavat apua ja tukea motocross harrastukseen. Kiitos Juji ja Juuso Loukko, sekä Harri Yli-Villamo. Kiitos myös Provionin Tonille rekassa on nukuttu ja vietetty viikonloppuja hyvissä puitteissa. Treenit kaudelle 2022 alkaa heti kauden päätyttyä.

Heikki Vähäpesola nousi Heinolassa TOP250 Open A luokkaan, ja Sipoossa näytti, että sielläkin pystyy kamppailemaa isompia pyöriä vastaan kunnolla. Ajo kulki ja sijoitukset paranivat joka kilpailuissa. Kehitys on ollut huimaa ja kunnon yritystä taistella sijoituksista. Sipoossa 1 erän sijoitus 10 ja 2 erän 8. Heikki hiillosti jo tiimikaveri Alex Tapiota toisessa erässä jääden vain 3,6 sek. Heikin tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta nousta Suomen kärkikuljettajien joukkoon.

Heikin kommentti,

Lähdöt onnistuivat ja ajo kulki, vettä satoi mutta se ei ajoani haitannut. Toinen kerta Open A luokassa tuo kehitystä ajooni ja jokainen sekunti pitää taistella omasta sijoituksesta muuten jää muitten jalkoihin. Kausi on ollut erittäin onnistunut ja kehitystä tapahtunut. Kiitos tiimille kaikesta tuesta ja avusta.

5 Comments

 1. 3futility

  13 tammikuun, 2022 at 4:01 am

  2warranty

 2. gay advise chat

  14 tammikuun, 2022 at 12:22 pm

  gay chat avenue#1 https://bjsgaychatroom.info/

 3. gay sex chat simulator

  14 tammikuun, 2022 at 6:36 pm

  freer gay and bi text chat https://gaytgpost.com/

 4. amature gay video chat

  14 tammikuun, 2022 at 11:09 pm

  gay chat pittsburgh https://gay-buddies.com/

 5. discreet gay dating

  15 tammikuun, 2022 at 11:27 pm

  white gay liberal dating interracial to avoid being seen as racist https://speedgaydate.com/

Comments are closed.