Motocrossin SM-sarjan MX1-luokan kuljettajat Teemu Makkonen ja Alex Tapio veivät kärkisijat, kun kansallisen MX-liigan kolmas osakilpailu ajettiin Iisalmessa sunnuntaina. Loukko.com Racing Teamin kuljettaja otti hienosti molempien erien 2 sijat ja nousi bodiumille sijalla 2.

Alex Tapio ajoi aika-ajon sijalle 4.
”1 erä lähti suht hyvin käyntiin, ensimmäisessä kurvissa toisena ja tiukkaa taistelua paalupaikasta mutta parin virheen takia jäin toiseksi ja ajoin tasasta ajoa maaliin toisena.
2 erä. Hyvä startti ja ensimmäisenä kurvissa sisällä mutta pyörä lähti hiukan sutimaan ja kaksi kuljettajaa pääsi sisäpuolelta ohi. Ajoin kolmantena kolme kierrosta, kunnes tein nousun toiselle sijalle ja maalissa P2.
Totaalin 2
Tämän päivän kilpailun myötä menin sarjajohtoon SML Loukko.com Mx-liiga Top250 sarjakilpailussa. Tästä hyvä jatkaa kautta eteenpäin. Seuraava kilpailu ajetaan Tampereella heinäkuun 17.-18.7.2021.” Kommentoi Tapio

Veetu Salminen ajoi lauantaina omat erät MXC luokassa sijoittuen toisessa erässä kauden parhaaseen erä sijoitukseen ollen siinä 23.

 

 

 

 

 

”Aika-ajo oli ihan hyvä siinä olin oman ryhmän 9. Kaikissa ajetuissa kilpailuissa ole ajanut A-finaalissa.
1 erä, puomipaikan otin sisämutkan puolelta ja siitä ihan ok startin, muutama kuski kaatui edessäni, enkä saanut heti pyörää liikkeelle, vaikka en itse kaatunut. Ajo oli ihan hyvää ja nousua erässä tein sijalle 27.
2 erä, oli hyvää nousua koko erän ajan. Sain kunnon adrenaliini rykäyksen, kun huomasin että onnistuin ajossani hyvin ja nousua melkein jokaisella kierroksella. Lipulla olin 23 MXC/B kuskeista.” Kertoi Salminen

Tiimin kuskeilla on tiukka loppukesän kilpailuviikonloput edessä. Tampereen viikonloppu mukaan lukien alkaa kunnon kilpailu turnee. 10 viikonloppua putkeen motocrossia, jos ajaa kaikki SM ja Loukko.com MX-liiga kilpailut. Yksi  viikonloppu on siinä vapaata, kun silloin toivottavasti Suomessa ajetaan KymiRingillä Motocrossin MXGP MM-sarjan osakilpailu 21.-22.8.2021 Ne päivät vietetään kilpailuja katsoen.

Tukijat
Loukko.com
Loukko.com Racing Team
Vhj-Service Oy
Duell Finland #motorex #dunlop
Isojoen Konehalli Oy #hikoki
Onnenvuoren Sora
K-citymarket Kauhajoki
IKH
Suupohjan varaosa ja huolto Oy

 

13 Comments