Kuuma viikonloppu tulossa, Motocrossin SM-sarja jatkuu kuukauden tauon jälkeen Kaanaan hiekkaradalla Tampereella 17.–18.7.
Tiimin kaikki kuskit ovat paikalla ja KTM 2022 pyöriä esillä Loukon rekalla.

 

Kuskeista otetaan kaikki irti, kuumuus ja raskas rata tekee kuljettajille haastetta viikonloppuun. Kullas näytti jo Siilinjärvellä MX1 luokassa kuka määrää tahdin, voittaen kaikki erät. Viikkoa aikaisemmin Kullas nappasi Virossa Pärnu kuningas tittelin itselleen voittaen kaikki kolme erää. Jatkuuko voittoputki myös Tampereella

 

 

Tapion sijoitus MX1 luokassa Siilinjärvellä oli kauden paras tähän mennessä. Hyviä tuloksia on odotettavissa myös Tampereelta.

 

 

 

Vähäpesolan alkukauden hyvä vauhti ja pehmeä rata sopii hyvin Heikille. Tiukkaa kisaa tiedossa molempina päivinä. Lauantaina on MX125 ja sunnuntaina MXJ luokka.

 

 

 

MXC/A luokassa ajava Salminen on helteistä huolimatta pystynyt treenaamaan kunnolla pitkiä eriä ja on hyvillä mielin tulossa Tampereelle.

Rekka on lastattu ja lähtee kohti Tamperetta. KTM 2022 mallin pyöriä nähtävillä Loukon rekalla ja 2021 laitteita kampanjassa. Tilaa nyt ennakkoon uusi 2022 MX-pyörä niin saat kaupanpäälle 500 € ajovarusteita!

9 Comments