Ensimmäinen Team Loukko.com -tiimin 2020 Kuljettaja!

Kukas muu muka, kun mestari Itse! MIKKO OSMO #463!

Mikko tarttuu Lynx:in sarviin myös kaudella 2020 ja tässä miehen kuulumiset!

Viime kausi meni SM kisojen osalta todella hyvin, mukaan tarttui kaksi SM kultaa.
Aina jää parannettavaa kaudesta, esimerkiksi loppukautta kohden vauhti hiipui ja se johtui ainoastaan siitä kun ei päässyt enää treenaamaan ajoa, jotta saa itsestä loppuun asti kaikki irti. Kansallisissa isoissa kisoissa ei velittevasti tullut onnistumisia ja se jäi myös kaivelemaan viime kaudesta.

Kaudelle 2020 on asetettukin selkeät tavoitteet. SM kultaa puolustustetaan tietenki päällimmäisenä ja tavoitteena on saada onnistumisen MM kisoissa. Tänä vuonna ajetaan MM -kilpailut Rovaniemellä, joten onnistumisia kotikentällä olisi tavoitteena. Tottakai kauden muissakin arvokisoissa koitetaan menestyä.
Toivottavasti saadan tehtyä oma treenirata meillekkin tänne kauhajoelle, että saisi kunnolla ajotunteja alle. Tämä tietenkin vaatii lumen tuloa ja pakkasia.

Kenet haastat taistoon kaudella 2020?
Kovan haasteen varmasti tulee ensikaudelle antamaan Joonas Keskiaho, jonka vauhti onkin ollut todella nousu johteista. Tietenkin unohtamatta konkareita Puhakkaa, Tynkkystä ja Juusoa. Haasta kaudelle 2020 kaikki tulevan talven kilpakumppanit mittelemään paremmuudesta.

Menestystä tulevaan kauteen kaikille!

291 Comments

Leave a Reply

3 × 3 =