Mikko Osmo osallistui menneenä viikonloppuna Rovaniemellä Snowcross:in MM kilpailuihin. Kisaviikonlopussa nähtiin paljon kansainvälisiä tähtiä, kun Yhdysvalloista saapunen pohjoismaiden kuljettajat, lensivät Rovaniemelle.

Haastavalla radalla nähtiin huimia hyppyjä, mutta myös tiukkoja tilanteita. Muutamat pienet jääreiät värittivät myös viikonlopun vaikeustasoa uudelle tasolle.

Mikko Osmo lähti tiimin ainoana kuljettajana hakemaan TOP 5 paikkaa finaalista.

”Kisoihin lähdin luottavaisin mielin ja hakemaan uran parasta MM sijoitusta, top 5. ”

”Ajo tuntui alusta asti tosi hyvältä ja oli luottoa kelkkaan joka sai ajatuksen siihen että nyt tulee hyvä viikonloppu. Aika-ajosta 10. Sija ja tuntui että vielä on paukkuja lisää.” summaa Osmo perjantain aika-ajoja.

Lauantaina keli muuttuikin perjantain auringosta vaativaksi lumisateeksi ja tuulikin yltyi. Olosuhteet menivät hetkessä hiukan haasteellisemmaksi.

”Ensimmäisessä erässä heti paha lähtökolari, missä itsekkin mukana. Onneksi vältyttiin pahemmalta ja kolarista muistona vain puujalka, sekä rikkinäinen penkki. Pääsin jatkamaan erää, mutta penkin rikkoontuminen haittasi sen verran ajoa. Lopulta ajoin ratavarikolle erän puolen välin jälkeen ja lopuksi maaliin. Mekaanikot paiskoi hikihatussa kelkan nippuun ja pääsin toiseen erään katsomaan kuinka jalka antaa myöden ajossa. Startti onnistui varmasti ja oma ajo päälle mikä toi 9. Sijan toisessa erässä, vaikka kerran tipuin kyydistä.” Kertaa Mikko Osmo viikonlopun tapahtumia.

Viikonloppuna nähtiin Mikolta mahtavaa ajoa haastavissa olosuhteissa, joten viikonloppuna Paljakan SM -kauden finaalista voidaan odottaa huimaa taistoa!

”Ei vain vieläkään tullut onnistumista MM kisoista mutta tyytyväinen olen omaan vauhtiin mitä pystyin ajamaan kisoissa, tästä on hyvä jatkaa kauden viimeisiin kisoihin, jossa ratkaistaan kenelle minkäkin väriset mitalit jaetaan.” Kertoo Mikko toiveikkaana, sillä mahdollisuus on ajaa SM Pronssille!

Paljakan osakilpailut striimataan, joten nappaa nyt MJP Events -kanava haltuun ja kannusta tiimin kuljettajat voittoon!

7 Comments