Oulun Raksilan pesäpallostadionilla ajetussa Stadion Snowcrossissa Team Loukko.com nähtiin useasti palkintokorokkeella.

Todella huimaa vauhtia Parikkalan SM-osakilpailussa ajanut Lynx RS -kuljettaja Mikko Osmo pokkasi itselleen korkeimman pytyn, eli Stadion Snowcrossin Pro-luokan Suomenmestaruuden. Toiseksi ainoastaan 0,68 sekunnin erolla itsensä ajoi Oskar Norum ja kolmanneksi Axel Johansson.

Mahtava fiilis ja lähdin hyvillä mielin kisaan. Viime viikonlopun SM-osakilpailu voiton myötä, ajo kolahteli jo siellä kohdilleen ja kelkka on saatu todella hyviin säätöihin ajollisesti. Tähän kisaan lähdin siis hyvällä fiiliksellä ja rennoin mielin ilman tulospaineita.
Ajo lähti heti hyvin kulkemaan. Ennen finaalia kävin kiertämässä rataa ja katsomassa lähtöpaikkaa, että mistä otan paikkani, kun kuudentena saan valita. Huomasin heti, että sisälle varmasti jää yksi paikka, joten otetaan riski. Huippu lähtö, heti kärkeen ja karkuun. Ajon sain kulkemaan paremmin erän mittaan ja jätettyä porukkaa taakse, kunnes kelkkaan tuli vähän hämminkiä. Kelkka ei liikkunutkaan enää niin hyvin, mutta sain kumminkin pidettyä ykköspaikan. Näin sain tuulettaa uran ensimmäistä Stadion Snowcrossin Suomenmestaruutta ruhtinaallisella 68 tuhannesosa sekunnin johdolla, kertaa Mikko Osmo finaalia.

Team Loukon Juuso Loukko ampui Lynx RS kelkkansa myös todella hyvin viivasta ja naputti itselleen karsintaeristä eniten pisteitä ollen kahdesti erien voittaja ja kerran kakkonen. Finaaleissa vauhtia riitti myös ja Juuso ajoi itsensä viidenneksi.

Pro Lite -luokassa Joona Karjalainen löysi omaan Lynx RS:ään uutta säätöä ja ampui alkuerissä sijoitukset kaksi ja neljä. Finaaleissa lähdön tärkeys konkretisoitui Karjalaiselle negatiivisessa mielessä ja oma startti meni miehelle hiukan mönkään. Fiinaleista kuitenkin viitospaikka, ollen samalla toiseksi nopein suomalainen.

Team Loukko.com juniorikuljettajat Veeti Loukko ja Emil Herten tekivät kovaa työtä Oulun vaativalla radalla. Emil Herten nappasi itselleen Junior 11-14 kokonaiskilpailun hopeisen pokaalin ja Veeti Loukko Junior 9-11 pronssia.
Veera Virtanen näytti kuntoaan kovatasoisessa naisten kilpailussa, mutta kaatui toisessa erässä. Kuljettaja on kunnossa ja matka jatkuu kohti Tornion SM-osakilpailua tulevana viikonloppuna 2.-3.3.2019.

Kilpailut jatkuvat tänään Oulun Raksilassa LOUKKO.COM Dominator -kilpailulla ja Bothnia CUP -kilpailulla. Tervetuloa moikkaamaan varikolle!

 

228 Comments

Leave a Reply

13 + 19 =