Loukko.com Racing Team -kuljettajat kokoontuivat Koskenkorvalle harjoittelemaan koko tiimin voimin menneenä viikonloppuna. Sport -kuljettaja Ville Lähteenmaan tiluksille rakennettu rata tarjosi todella hyvät puitteet tiimin kuljettajille testata, treenata ja kirittää toisiaan.

Kovassa vireessä oleva Mikko Osmo keskittyikin viikonlopun ajan hiomaan Lynx RS:äänsä oikeisiin säätöihin yhdessä Mekaanikko Markon kanssa. Kelkkaa muutettiin Mikon käteen sopivammaksi ja haettiin samalla hiukan säätöjä erilaisiin olosuhteisiin.

Juuso Loukko myös tutustui uuteen RS:äänsä viikonlopun aikana ja starttailee kiireisen talven ohella omaa kisakauttaan. Juuso tullaan näkemään tällä kaudella SM-sarjassa.

Junioreista Riku Lauhaluoma ja Veeti Loukko tarjoili molemmat todella kovaa vauhtia lauantaina. Veetille yhteistyössä Herten Motorsportin kanssa rakennettu RS oli selkeästi kuskin mieleen ja Loukkojen nuorin kuljettaja vei Lynxiään todella hienosti.

Loukko.com Academy -kuljettaja Riku Lauhaluoma näytti huiman kehityksen ja paiskoi todella tasaisen kovia aikoja molempien päivien treeneissä. Riku kehittynyt tälle kaudelle todella huimasti ja onkin hakenut kokemusta myös Kelkkasprintin palkintosijoituksilta.

Herten Motorsport saapui tiimin seuraksi sunnuntaille. Juniorkuski Emil Herten näytti kovan kuntonsa ja hakikin ennen Ouluzonea lopulliset säädöt omaan kelkkaan. Yhteisissä lähtötreenissä Herten loisti kärkipäässä. Emilin setä ja tiimin legenda Viktor Herten nähtiin myös lauteilla kirittämässä Mikko Osmoa.

Harraste ja Sport -kuljettajat Harri Kolehmainen sekä Ville Lähteenmaa nähtiin harjoituksissa molempina päivinä kertaamassa vauhtiaan. Villen vauhti on kasvanut hienosti ja Kolehmainenkin on saanut tekniikkaa paremmaksi. Huhut kertoo, että Lähteenmäki ja Kolehmainen olisi vienyt muutaman lähdönkin reaktiossaan.

Tiimi nähdään kauttauksella Mikko Osmo, Riku Lauhaluoma, Ville Lähteenmaa, Veeti Loukko ja Emil Herten tulevana viikonloppuna Ouluzonessa, Snowcross.fi Evohall -kilpailussa! Kannusta tiimin kuskit voittoon livestreamin kautta osoitteessa www.snowcross.fi /livestream

Illan finaalit molempina päivinä myös Ruutu.fi ja ISTV:ssä!