Harri Kullas Suomen/Virolainen motocrossin ammattilainen Loukko.com Racing Teamin Yamaha kuljettaja. Ajoi enemmän kilpailuja Suomessa, kun moneen vuoteen. Vantaalla ajettiin viikonloppuna SM Motocrossin finaali ja Harri teki mahdottomasta mahdollisen ja loistavalla ajolla ajoi kaikkien erien voittoon, nousi podiumille osakilpailun voittajana sekä SM hopeaa kokonaistuloksissa. Sama pistemäärä oli myös Emil Silanderilla mutta voittojen määrä Kullaksella nosti hänet hopealle. Eikä kultakaan ollut kaukana vain 25 pisteen päässä. Vaikka Kullas jätti 2 osakilpailua ajamatta ulkomailla olevien mestaruus kilpailujen takia.

Kullas on nuoresta saakka tiennyt, että motocrossista tulee hänelle ammatti. Menestystä tuli jo nuorena.
Kullaksen isä Harry Kullas toimi valmentajana sekä mekaanikkona Harrille alkuvuosina. Kullas ajoi 2010 ensimmäisen täyden kauden motocrossin MM-sarjassa italialaisessa Gariboldi Racing -tallissa ja siitä saakka Harri on ollut motocross ammattilainen.

Harri on SML Loukko.com MX-Liigan suojelija sekä aktiivisesti pitänyt valmennuksia junioreille.

Kullaksen iso tuki tällä kaudella Suomessa on ollut Loukko.com ja Juji Loukko. Harrin mukana kilpailuissa on aina avopuoliso Lisett Kruusimägi. Mekaanikkona usein on Iiro Laitinen ja Vantaan kilpailuissa oli Harri Yli-Villamo.

Harri on ollut erittäin tyytyväinen tiimin toimintaan ja arvostaa sitä työtä mitä hänen eteensä on tehty. Harri kiittää kaikkia tukijoita mikä mahdollistaa kilpailemisen Suomessa ja ulkomailla.

Tulevana viikonloppuna on Harrilla vielä Englannin Mestaruus-sarjan osakilpailu missä vastassa on osa MM-kuljettajista. Harri on sarjan johdossa ja viikonloppuna ratkeaa kuinka käy.

6 Comments

 1. 2celibate

  13 tammikuun, 2022 at 2:20 am

  3realized

 2. chat gay grstis

  14 tammikuun, 2022 at 12:50 pm

  gay cam chat avenue https://bjsgaychatroom.info/

 3. gay bdsm dating

  14 tammikuun, 2022 at 3:45 pm

  free gay dating sites https://gaypridee.com/

 4. free gay chat nrooms

  14 tammikuun, 2022 at 8:24 pm

  gay men chat https://gaytgpost.com/

 5. gay video chat sites

  14 tammikuun, 2022 at 10:22 pm

  omegle gay chat https://gay-buddies.com/

 6. gay rural men dating site

  15 tammikuun, 2022 at 11:42 pm

  free gay dating site https://speedgaydate.com/

Comments are closed.