Loukko.com Racing Team on entistä kovemmassa kunnossa kaudella 2021!

Mahtavan luminen talvi on vienyt tiimin kuljettajia pitkin suomea, mutta silti harjoittelu keskittyykin nyt Pohjanmaalle rakennetulle radalle. Pro Kuljettaja Mikko Osmo ja VIlle lähteemäki ovat tehneet huippupuitteet Koskenkorvaan. Yhteistyökumppanina radan rakennuksessa on ollut mukana myös Provion Oy ja sen mukana tullut Toni Lauhaluoman ammattitaito tampparin huollossa.

Mikolle onkin kertynyt runsas määrä ajotuntena, joten Osmo on kovassa vauhdissa!

Harjoitusten lisäksi Junior -kuljettaja Riku Lauhaluoma kävi kokeilemassa tiimin edustajana sprinttiä ja ajoi aloituskilpailussa lauantaina pronssia ja sunnuntaina kultaa! Nuori Loukko.com Snowcross Academy kasvatilta odetaankin tänä vuonna kovia näyttöjä!

Veeti Loukko ja Joona Karjalainen ovat myös käyneet ahkerasti radalla viikottain ja Joona parhaimmillaan 4 harjoitusta viikossa, joten nyt on kovan luokan kaveria tulossa myös sinne saralle! Outokumpuun muuttanut Harri Kolehmainen on myös kerryttänyt ajotunteja runsaasti omalla radallaan sekä lähikuntien Snowcross -radoilla.

Herten Motorsportin nuorin Emil Herten on ottanut oppia sedältään Viktor Herteniltä ja harjoittelee todella paljon tunteja viikossa. Nuoren kehityksen esteenä ei taida enää olla kuin ikäluokan tekniset rajoituksen, muutoin nuori Herten on lähes pysäyttämätön!

Tässä vielä ylen Närbild jakso Emil Hertenin tavoitteista!

https://areena.yle.fi/1-50628612

Ensimmäinen kilpailu käydään Ouluzonessa 20.-21.2.2021!

Tiimi hyvin näkyvillä ja kisat käydään vain Livestreamina!

Hyppää kelkkaan: https://www.snowcross.fi/livestream/

6-7.3 Parikkala: SM 1

20-21.3 Tornio: SM 2
26–27.3 Oulu: SM Stadioncross:
9–10.4 Rovaniemi: MM Snowcross (Mahdollisesti MM peruunnuttua SM 10-11.4)
17-18.4 Paljakka: SM 3