Kiitos kaudesta 2017

KIITOS KAUDESTA 2017

TeamLoukko.Com kausi 2017 sujui erittäin hienosti, voittoja & mitali sijoituksia tuli niin kotimaan kuin kansainvälisiltä radoilta.

Viktor Herten ajoi Lynxillä uransa parhaimman kauden, Vikke kruunattiin tupla Suomenmestariksi.  Snowcrossin SM sarjassa hän oli ylivoimainen, myös Stadion Snowcross mestaruus matkasi Hertenin mukaan.

Alkukaudesta Herten voitti Ruotsissa Arctic Cat Cup kilpailun joka on todella arvostettu yksittäinen kisa, MM kisoissa Viktor ajoi sijalle 5.

Juuso Loukko ajoi myös vahvan kauden, hän oli kiinni SM Hopeassa viimeiseen erään asti mutta joutui lopulta taipumaan pronssille. Oulussa hän voitti Loukko.Com dominator kilpailun ja MM kisoissa vauhti riitti sijaan 12.

Mikko Osmo täydensi teamin panosta ollen SM sarjassa neljäs ja MM kisoissa 11. PM kisoista Norjasta Mikolla oli kotiin tuomisenaan Hopea mitali.

Linn Sjöberg aloitti kauden vahvasti kotimaassa voitolla ja Arctic Cat Cupissa sijalla 5, sitten sattui ikävä loukkaantuminen ja loppukausi hänen osaltaan jäi ajamatta.

Enduron SM sarjassa Juha Haapamäki joutui keskeyttämään pari kilpailua, keskeytykset tiputtivat hänet lopuksi sarjassa sijalle 6.

 

Kesällä Juuso kävi ajamassa Mikkelissä Spark luokan SM kilpailut sijoittuen Endurance kisassa neljänneksi ja ratalähdöissä viidenneksi.  SM sarja sisälsi kaudella 3-kisaa mutta Juuso oli avauskilpailun aikana kuumeessa ja päätös kisan kanssa osui päällekkäin siskon häät.

ATV SM sarjassa Jani Tanhuanpää ajoi Suomenmestariksi ja EM sarjassa sijalle 4.

SUURI KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, HUOLTOMIEHILLE, KUSKEILLE, KOTIJOUKOILLE!

Olimme jälleen kerran Suomen menestynein kilpateamin talven kilpailuissa.

#Loukko.Com # Lynx # Scott # Xps # Airoh # Duell # IKH # Onnenvuoren Sora # Svh # BRP # Husqvarna

# Kärcher # Souru Oy # TeamLoukko.Com # Kamasa # Majava # MK-Lehti # Vuokatinrinteet # K Citymarket

# Däckmarket # Öhlins # Remontti ja Rakennuspalvelu Juveliini Oy # Solving # Herten Snowcross

249 Comments

Leave a Reply

16 − 15 =