Tilanne ennen Vantaan osakilpailua Loukko.com kuskeilla. MX1 luokassa Harri Kullas #151 on viidentenä. Kullas on ajanut 2 osakilpailua vähemmän, kun muut kärkikuljettajat. Alex Tapio #885 0n tuloksissa yhdeksäntenä. Kilpailijoita luokassa on ollut 26 kpl.

MX1-luokan pistejohtoa pitää hallussaan Indrek Mägi. Muista mitaleista käydäänkin todella mielenkiintoinen taistelu. Silanderin takana kolmantena oleva Juuso Matikainen on vain viiden pisteen päässä kakkospaikasta. Jere Haavisto on neljäntenä ja vain kahden pisteen päässä Matikaisesta. Kaikki ajamansa kisaerät voittanut Harri Kullas on sarjassa viidentenä, 21 pistettä Silanderin takana. Voidaankin olettaa, että Kullas ottaa Vantaalta kolme erävoittoa ja nousee 300 sarjapisteeseen.

Näin ollen Silanderin on otettava Vantaalta vähintään 55 pistettä, jotta Kullas ei ohita häntä pisteissä. Silanderille riittää esimerkiksi kaksi kolmossijaa ja yksi viides sija ollakseen Kullaksen edellä. Vastaavasti Matikaisen on saalistettava vähintään 60 pistettä, jotta hän pysyy pisteissä Kullaksen edellä. Tähän riittää esimerkiksi eristä kolme kolmossijaa. Haaviston on puolestaan otettava 62 pistettä, jotta voittaisi pisteissä Kullaksen. Haaviston olisi siis oltava esimerkiksi kaksi kertaa kolmas ja kerran kakkonen. Näin ollen mahdollisia mitaliskenaarioita on useita, sillä Kullaksen takana eräsijat ovat menneet aiemmissa kilpailussa vahvasti ristiin.

Veetu Salminen #265 ajaa huomenna MXC/A luokassa (ensimmäistä kautta). Sijoitus ennen Vantaan finaalia on 38/53.
Sunnuntaina 5.9. nähdään miten mitalien jaot menevät.

Heikki Vähäpesola #884 aloitti viikonlopun kilpailemisen lauantaina ajaen MX125 luokan Suomen Cup mestaruudesta. Sunnuntaina on MXJ luokan mestaruus jaossa.

MX125 Heikki Vähäpesola Vantaa 4.9. Podium 3!!
Aika-ajo 5, meni ihan hyvin, rata oli mieluinen siinä saa kaasua käyttää ihan kunnolla. Kuskilla pitää olla hyvä fyysinen kunto. Tyytyväinen olen ajooni. Eriin lähden tekemään kunnon ajoa.

1 erä, reaktio puomilla ei ollut ihan hyvä, jäin pieneen pussiin lähdössä. Kärkiporukasta jäätyäni ensimmäisten kierrosten aikana, siinä kun ei pääse heti ajamaan omaa ajoa. Nopeasti sain kumminkin ohiteltua muita ja nostettua sijoitusta. Olin jo 7 ja siinä jouduin ajamaan kisaa ihan kunnolla. Yhden sijan siinä loppupuolella erää tipuin, vaikka yritin päästä kuskista vielä ohi. Maalissa olin 5.

2 erä, Lähtö oli unelma. Ensimmäisen kierroksen ajettua johdin erää. Toisella kierroksella tipuin toiseksi, Hindersson meni ohi. Kärki vetää kovaa tipuin kolmanneksi Kalatie meni ohi. Erän edetessä sijoitus pysyi kolmantena. Sahlstén pääsi jo aika lähelle mutta pystyin hiukan kiristää vauhtiani. Pystyin ajamaan hyvää omaa ajoa. Hiukan kärki pääsee karkaamaan. Varjonen nousi neljänneksi ja alkoi ottamaan minua kiinni. Kilpailua oli jäljellä 2 kierrosta ja Varjonen pääsi ohi. Maalissa 4 mikä on ihan hyvä saavutus. Ajo sujui ja olen tyytyväinen. Totalin 3!!

Team Tukijat 2021

Loukko.com TeamLoukko.com
Vhj-service oy
Duell Finland MOTOREX Powersports #Dunlop
Isojoen Konehalli Oy #hikoki
#onnenvuorensora
K-citymarket Kauhajoki
#IKH
Provion Oy
Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy

   

5 Comments

 1. 1rhapsody

  13 tammikuun, 2022 at 1:50 am

  1starlight

 2. random gay cam chat

  14 tammikuun, 2022 at 2:15 pm

  gay universe chat https://bjsgaychatroom.info/

 3. free gay chat line

  14 tammikuun, 2022 at 6:59 pm

  transcript of a man’s first gay chat https://gaytgpost.com/

 4. zoom chat rooms gay chat

  14 tammikuun, 2022 at 10:09 pm

  free gay sex chat apps https://gay-buddies.com/

 5. gay catholic dating

  15 tammikuun, 2022 at 10:56 pm

  gay dating com https://speedgaydate.com/

Comments are closed.