Tuleeko Harri Kullas heiluttamaan edellisvuoden tavoin tahtipuikkoa myös tällä kaudella Suomen SM-kilpailuihin. Harri Kullas voitti kaikki Suomen SM-kilpailut mihin osallistui kaudella 2020. Loukko.com Racing Team on Siilinjärvellä 12.-13.6. näyttävästi esillä. Kaikki kuljettajat ovat paikalla ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Harri Kullas pääsee osallistumaan kilpailuihin.

”Ensimmäistä kertaa tällä kaudella saamme motocrossin ammattikuljettaja Harri Kullaksen tänne Suomeen kilpailemaan. Harri ajaa Suomen kilpailut Loukko.com Racing Team väreissä. Harri on ajanut loistavasti tämän kauden kilpailut, ja on hienoa nähdä hänet nyt myös täällä Suomessa. Siilinjärven kilpailut ovat olleet aina hienosti järjestetty ja olemme tuomassa sinne Loukko.com rekan ja henkilökunnan kilpailijoita varten paikalle. On hienoa päästä seuraamaan tiimin toimintaa ja kilpailua paikan päälle. Yleisö on myös tervetullut kilpailuihin mikä on hieno asia.” Kertoi Juji Loukko.

Tällä hetkellä Harri Kullas ajaa ammatikseen kahta Englannin pääsarjaa Cap Screens Crescent Yamaha tiimissä. Revo ACU MXGB sarjassa Kullas voitti hienosti eilen 6.6. totaalin, sekä viikkoa aikaisemmin voittaen kaikki neljä erää MX-Nationals British Motocross Championchip kilpailuissa.

 

”Olen kiitollinen Loukko.com tuesta ja avusta Suomen kilpailuissa. Pyrin ajamaan Siilinjärven, Tampereen ja Vantaan SM-osakilpailut. Loukko.com helpottaa minun kilpailemistani Suomessa matkustamisen ja kilpailujen osalta. Riittää kun tuon pyörän paikalle kaikki muu on jo valmiina. Odotan innolla Suomen kilpailuja.” Kertoi Harri Kullas.

Alavudenseudun Moottoripyöräilijöitä edustava Alex Tapio kilpailee samassa MX1 luokassa Harri Kullaksen kanssa. Alex on käynyt treenaamassa Siilinjärven Hamulan radalla, ja on valmiina kilpailuihin.

Alavudenseudun Moottoripyöräilijöitä edustava Heikki Väpesola kilpailee molemmat päivät ajaen MX125 ja MXJ luokissa. Heikin ajo on ollut alkukauden nousujohteista.

Veetu Salminen Sipoon Moottorikerhosta on saanut Kuopiosta osallistumisoikeuden MXC/A luokkaan ja odottaa innolla ensimmäistä kilpailua SM-luokassa Siilinjärvellä.

Sunnuntain 13.6. osalta kilpailu on nähtävissä myös Ruutu+ palvelusta.

Loukko.com Racing Team tiedotus, kuva Harri Kullas