Oulussa taisteltiin Stadion Snowcrossin mestaruuksista menneenä viikonloppuna. Loukko.com Racing Teamin kuljettajat Petter Nårsa, Joona Karjalainen, Emil Herten ja Veeti Loukko läksivät kilpaan hyvillä tunnelmilla.

Pro -luokassa ajava Petter Nårsa taisteli perjantai-illassa tärkeistä Bothnia cup -pisteistä sekä Stadioncross suomenmestaruudesta. Kovaan top 3 -taistoon ilmoittautuivat myös Aki Pihlaja ja Gustav Sahlsten.
Tällä kertaa Pihlajan kulku on kovemmassa vauhdissa ja perjantaista Nårsalle tarjolla oli Stadion Snowcross SM hopeaa.

Lauantaina Pro -luokassa taisteltiin Dominator lähdöissä, jotka ovat nopeatempoisia muutaman kierroksen lähtöjä. Petter Onnistuu löytämään Lynx RS:ään säädöt kohdilleen ja mies kruunataan Dominator Mestariksi! Kokonaiskilpailussa Petter Nårsa oli Bothnia Cupin hopealla.

Joona Karjalainen aloitti Stadion Snowcross urakkansa lauantain lumituiskussa. Alkueristä paikat kaksi ja kolme napannut Kemiläinen näytti kilpakumppaneilleen huimaa vauhtia. Finaalissa Karjalainen saa lähdön nappiin ja ampaisee erän voittajaksi! Joona Karjalainen Kruunataan lopulta Stadion Snowcross Pro Lite mestariksi!

Junioreista Emil Herten ja Veeti loukko aloitti stadion urakkansa myös lauantaina. Veeti Loukko sai ajonsa kulkemaan alkuerissä todella hyvin ja lähti finaalehin kärkipaikoilta. Finaalin loppumetreillä ikävästi kilpakaveri kuitenkin hyppäsi hyppyristä selkään ja kolmantena ollu Loukko joutui keskeyttämään erän ennen ruutulippua. Pienen tarkastelun jälkeen nuori Loukko selvisi kolarita säikähdyksellä ja pienillä ruhjeilla, joten Veeti on varmasti iskussa kahden viikon päästä Kokkolassa.

Emil Herten oli Oulun lähdöissä omassa hyvässä vedossaan. Ensimmäisen erän voitto ja toisen seitsämäs paikka oikeutti yhteistuloksissa nuorelle Hertenille upean Pronssisen pokaalinen päivän päätteeksi!

Tiimin matka jatkuu Kokkolassa 5.-6.3.2022. Tulossa on tietenkin Livestream ja paikan päällekkin kasatana yleisölle paikkoja, joten kannustetaan tiimin kuljettajat voittoon!