Kausi 2022 alkaa olla kohta jo puolimatkassa. Tiimi on kulkenut tuhansia kilometrejä suomessa sekä Ruotsissa huippuluokan menestyksellä.

Joona Karjalainen ponkaisi Kokkolan osakilpailun siivittämänä SM -sarjan kärkeen ja on tällä hetkellä ennen kahta viimeistä osakilpailua ykköspaikalla pistein 143.

Emil Herten on tällä hetkellä SM -sarjan pisteissä viidentenä 21 pistettä kärkeä takana, joten hyvällä ajolla mitalin mahdollisuus on hyvinkin suuri. Herten näytti Kokkolla huimaa taistelua, joten tältä nuorukaiselta voidaan odottaa mahtavia eriä. Emil kävi nappaamassa myös voiton ruotsinmestaruus -sarjan karsintakilpailusta ja nuori Herten nähdään finaaliviikonlopussa taistelmassa voitosta.

Veeti Loukko Suomi cup Junior 13-14 luokan pisteissä kolmastoista muutamien pisteiden eroilla, joten menestystä on mahdollisesti luvassa!

Snowcross.fi Super League Pro -luokassa ajava Petter Nårsa on tällä hetkellä toisena, täpärästi muutamin pistein Aki Pihlajan takana. Petterin vauhti oli omaa luokkaansa myös Oulun Stadioncrosseissa, joten tulevana viikonloppuna Oulusta ruotsalainen hakeekin ykköspaikkaa. Petter Nårsa nappasi myös voiton ruotsinmestaruus -sarjan karsintakilpailusta. Petter Nårsa johtaa tällä hetkellä myös Ruotsin mestaruusarjaa.

Jääradan SM -sarjassa ajava Mikko Koskinen nappasi kahden osakilpailun SM -sarjasta itselleen viidennen paikan. Kauden viimeissä finaaliin Koskinen lähti pronssimitali asemissa, mutta kolmanneksi viimeisellä kierroksella kilpakumppanin kanssa kolaroinut Koskinen jäi täpärästi ilman mitalia.

Alkukauden loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Mikko Osmo tekee paluun kisaradoille! Kauhajokelainen vuoden 2019 suomenmestari on hypännyt kelkan selkään ja vauhtia ei kaverilta puutu! Mikko Osmo nähdään mahdollisesti tällä kaudella SM -sarjan osakilpailuissa Pro luokassa.

Snowcross Super League jatkuu tulevana lauantaina Ouluzonesta. Paikan päälle otetaan yleisöä, joten varaa lippusi www.snowcross.fi sivuilta!

Kilpailu nähdään myös livestreamissa ja AlfaTV:llä selostettuna lauantaina. Livestreamin ja aikataulut löydät osoitteesta www.snowcross.fi/livestream

1 Comment

  1. bahis siteleri

    10 kesäkuun, 2022 at 7:33 pm

    perfect

    thank you for a very good article

Comments are closed.